teman2....

Friday, March 13, 2015

Happy Bday bffku

as salam sume,

maaf kwn2 lambat sgt bt ntry hehehe pg td bz ngn aktiviti makan2...
awal pagi makan2 sempena bday bffku... Pn Emy moga kekal sihat n hepi hendaknya, moga bersahabatan kite kekal hepi selalu

Saja bt konon2 mcm bfast party heheheh...
aku bwk ayam bakar mayo, k ct bwk agar2 gula melaka, mekdah bwk mehun, nana bwk sosej n meksu bt sandwish sadin sama2... happening kalu kami dh kumpul makan2 tuh...

Saja aku tak wish kt bff ku bday bt2 lupe... bt mkn2 ni pun tak bgtau dia konon2 mcm suprise lah hehehe... tp dia dh dpt agak... terkantoi perancangan....

Meh tgk kami bermkn2...

antara menu yg ada... simple je

kul9 lbh baru kek sampai... 

ni lah bday girl nyer... pn Emy 

tgn lain yg nyibuk nk motong kek jgk

beria bday girl tiup lilin... aku paksa nih... 

p/s: sabtu ahad nk rehat2 kt umah... muahahahah.....

7 comments:

NEKCIK said...

Sedapnya besday kek tu....untung besday gurl kan

Dee said...

happy birthday puan emy..sedap nampaknya kek tu...

emy pokden said...

tq nah...terharu sgt...sok sok sok

norhidana miswan said...

Nekcik- hehehe eskrem kek tuh nekcik

k Dee- tq kak...jwb bg pihak bday girl

norhidana miswan said...

Emy- hehehe sama2... alah plan ramai2 seronok lak rasanyer...

Aida Salleh said...

bestnya makan2...I like :-)

hainom OKje said...

Hepy Bezday ....untung dapat kengkawan yg baik hati mcm ni