teman2....

Friday, November 7, 2014

sembonia oh aku keciwa


as salam sume kwn2,

perkh bersemangat aku bt ntry pagi2 buta nih, ntry kiciwa nih... kecewa sgt3.... sampai rasa nk bt surat bantahan hahahhaha... 

aku nih bkn lah beli kasut/sandal jenama yg mahal2 sampai ribu or ratus... semampu aku lah, sbb kerja pun gaji sederhana pakai pun yg mampu milik jgk lah, tp aku ttp kecewa... aku tak kisah kalu aku beli kasut tp tak sdp nk pakai n aku simpan elok2 kasut tuh, tp aku kecewa bila aku pakai baru 3hari tp keadaan nyer mcm dh pakai 3tahun.... oh2..... sgt2 kecewa
Sembonia rm89 aku beli bata rm49 lagi puas hati at least aku pakai berbulan baru tercabut huhuhu...

kalu aku beli sandal kt psr malam ke kt kedai rm2... aku tak kisah la pakai sehari dua dh hancur... ni yg ada brand, kt kedai lak tu beli bkn beli tiruan.... ohhh mmg ni lah last aku beli....  tp nsb aku beli wallet dia yg kulit tuh elok lg heheheh


ke aku beli yg tiruan ek... 

tgkkkkk dh mcm mulut boya kan..... 

seeeeee..... aku biasa je beli kt bata murah lg harga tp takde lah trk gini

nmpak selipar jamban tuh... itu lg tahan lasak

15 comments:

Cheq Sue said...

uikkk...ngape ke hei jadi cenggitu pulak ye...nak kena saman tu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

boleh try pergi tanya balik ni akak. Mana tahu boleh tukar baru.

Kakzakie said...

Kalau betul baru 2-3 hari sebaiknya Dana pergilah tanya kat kedai balik.. macam tak logik kan..

Nafira usof said...

hoooiiihhh.. melampau nih!!
pergi tanya balik kat kedai.. kalo ade resit bawak skali. ini bikin panas nih. bukan selipa murah.. mahal tuh.. nak cecah seratus harganye.. haihlah~

Kak~ haini kita sama.. buat n3 bengang! huh!

:: Cik Viva :: said...

ehh..npe cmtu, takde kualiti pulak...pdahal branded.

cheq da said...

Xtau ori ker tp sembonia cheq da masa kahwin dulu masa elok boleh dipakai..8 thn lalu tu

nurbijen said...

Teruk sgt jadinya tu... Mcm dah pakai 3 tahun.... huhuhu

norhidana miswan said...

Cheq sue- huhu ntah la tak tau ngape

PMDR- boleh ke? tawar hati dh akak nih

NEKCIK said...

Aduhaii geramnya kan..cubalah Dana bawak balik situ dgn resit sekali..jumpa manager dia tu...

Ibu Lala said...

La ye ke. Sayangnya.

norhidana miswan said...

Nekcik- tak blh tkr sbb dh pakai katanyer... huhuh

Ibu Lala- itulah, kualiti ntah ahap2...

mizzleenaothman said...

Salam Nor.Ni u beli masa SALE ke?i memang tak suka beli masa sale coz most of the item memang tunggu masa jer xspecially gam diatercabut.Salam perkenalan.ni 1st time I singgah blog you.Jemput datang blog yer semoga terjalin ukhwah antara kita.

hainom OKje said...

Ohhhh sedih nengoknya Dana. Kalau okje pun rasa terkilan jugak tu. Yelah baru 3 hari pakai dah jadi gitu...tak puas pakai dah ternganga...huhu

ros_reeza said...

ee sedihnya. sampai jadi macam tu.. baru 3 hari je kot..

eika_jps said...

geramnya...huhu...rasanya dorg display stok lama kot...apa pun sis gie la tanya mana tahu dapat tukaq kasut baru...

betoi la...kasut jamban tu la yang paling berjasa...tahan ja...mummy pun ada sepasang kat ofis...memg rare klu pakai...