teman2....

Wednesday, November 19, 2014

WW selfie with klcc

as salam sume kwn2,

ni semalam nyer cite masa pg cari mkn kt kg baru, cantik betul pemandangan klcc dr situ....walaupun kt opis blh nmpak klcc tp tak secantik n sedekat ini 



selfie wit klcc

ni hasil yg aiyan dh jdkan hasil kerja dia... tp nsb klcc ttp warna asal... 


24 comments:

norey said...

cantik dana..dulu akak masa bujang pernah duduk kg baru...selalu tgk klcc...

norhidana miswan said...

k Norey- dr opis nmpak klcc kecik tak secantik nmpak dr kg baru

UmmuAidan-Arissa said...

ni mcm dkt sangat dah klcc nie dana...kreatifnya aiyan mewrna...heheh

emy pokden said...

kan..cantik kan...
hehehe
abis aiyan conteng yer..muka ko pun dah bertukar warna...hahhaa

norhidana miswan said...

k UmmuAA- ada kawasan kt kg baru yg nmpak lg dkt n besar klcc tuh kak... klu mlm msti lg cnatik

Emy- itulah, klu dpt cari yg dkt lg msti lg lawo kan mi... itulah aku dh sama color ngn hulk

Kakzakie said...

Haha... 'cantik' hasil kreativi Aiyan:)

Nafira usof said...

hahahahaahha.. pandainyeeee Aiyan makeover gambar mak dia.. hahaha. jeles lah tu mak dia x ajak pergi skali. hahahaha.

Zura belom ade lagi gambar dengan KLCC yang dekat cam nih.. kalo lalu kat KLCC pon masing2 duk dlm kete.. x dan nak selfie.. hehehe

Bbwana adienia said...

memang cantik background klcc tu..alhamdulillah wana pun telah jejakkan kaki ke sana pada bulan mac lalu :)

norhidana miswan said...

k Zakie- mmc cantik sgt kak oi hehehe

Nafira- itulah mama jd hulk dah... akak biasa jgk pg klcc tp segan pulak nk bgambar dkt2 hahahha

Bbwana- akak dkt ngn opis tp jarang dpt pi sana... mls sesak2 kadang

Bitt (double IS) said...

2 kali i telek gambar dua2 tu tau hehehehe

gambar 1st tu dah perasan wayar elektrik belakang tu...tetiba terkejut gambar last banyakyer wayar elektrik ehhehehe rupanya di edit :)

Daddy Ziyyad said...

Tengok gambar selfie tu, teringat Uncle Gedek, raja selfie..hahaha

lieyalatif said...

dah lame aku tak kesne dana...dulu rajin gak lajak ke sane sebab aku anta baju utk jahit kat sane...skrang tailor dah dpt jumpe yg baru dah tak kesane laaaa....aku suke mkn m asakan padang kat area kg baru tu...lupe la name restorennyer...

norhidana miswan said...

k Bitt- hehehe... tibe wayar letrik penuh 1 muke ek...

DaddyZZZ- hehehe sya blum jd ratu selfie lg hehehe

Lieya- jauh beno ko ngantor jht baju sampai ke kg baru yek... bnyak restoren masakan padang sini lieya, ke restoren yg beso area pintu msk kt baru tu ke

Tihara said...

haah cantik views ni dana
kretip betoi si aiyan nih ^_^

nurbijen said...

Aiyan dengki dgn mama ke tu?
Next time bawa dia selfie sama kat KLCC.... hihihi

Najib Ariyan said...

cuba angle ni yer... suruh sorang kawan baring kat lantai tepi air pancut sebelah barat tu... lepas tu amik gambar berdiri dengan KLCC... bukan selfie lah tapi hasil memang best

norhidana miswan said...

k Tihara- hehehe aiyan mmg kak, sume gambar jd mangsa

k Nurbijen- hahaha aah kot kak

bro Najib- hahah tak sanggup nk baring kot, sbb kwn2 semua perempuan... apa kata bro try dulu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bergaya di balik KLCC yea akak... :-)

Aida Salleh said...

Hi sis! lamanya tak jenguk sini kan...bukan lupa tau tapi mmg saya lama tak berblog dan BW.
wahh aiyan dah pandai kaler lah...hihihiii....

LYAfrina said...

mmg cantik permandangan..
dah bertahun x msuk klcc.. dulu tiap kali ke klcc..masuk pintu lain..balik pintu lain..smpai sudah x jumpa.. haha

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Macam sama tinggi dengan KLCC la. hehe

Karukord jagau said...

hahaha gambar terbaek...

aryan azra said...

seronoklah dapat tgk lkcc..akak ni sejak kawin dah lama tak jejak klcc...huhu

aiyan buat apa tu?hehehe dah bertukar kaler mama dia ye

hainom OKje said...

Tu mesti kerja Ayyan tu haha...