teman2....

Friday, November 28, 2014

pandai masak keeeee....

as salam sume kwn2,

sorry semalam tak sempat nk bt ntry, arini pun terkejar2 nih... bt ntry pendek je.... tgri ni kene msk pertandingan memasak... huhuhui kene msk asam pedas 
tp tak tau lah ntah sedap ke tak... lantak lah labu, udah kene paksa masuk... aku terpaksa jgk lah masak... ada lg 2 org kwn join sekali..  bff aku Pn Emy n yg lain2 kene jd pom pom girl lah heheheh


terpaksa rela...


13 comments:

Kakcik Nur said...

Good luck Dana... :)

emy pokden said...

jadi pom pom girl ok lagi..tapi bab pembersihan dewan no way ok...hahhaa

Bbwana adienia said...

Wah..masuk pertandingan masak ya..semoga berjaya..mesti best..up la entri nnti ya :)

cheq da said...

God luck..asam pedas org johor mmg terbaik dana..

Kakzakie said...

Kalau nasib baik boleh menang Dana.. Buat betul-betul style tempat kita Dana.

NEKCIK said...

insyaallah orang johor memang kena masak asam pedas..kaw kaw..gudluck Dana

Acik Erna said...

nanti share keputusan ye dana

Azian Elias said...

Good luck dear..

asam pedas tuuu..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Follower #212
drshikinzainal.blogspot.com

nurbijen said...

Pengalaman menarik tu dana... Nanti jgn lupa update cerita tau :)

saly said...

Smg bjaya kak...asam pedas johor tbaik..hiii

aryan azra said...

dah menang kan..

hainom OKje said...

Nerves sudah selesai hihi