teman2....

Thursday, November 6, 2014

photo diary #selfie # ferasan

as salam sume kwn2,

sorry manyak2 bz sikit sampai tak dan bt ntry everyday.... arini awal2 dh bt ntry sbb jap2 lg dh mule bz... ok mari2 kite layan photo diary versi ferasan muahahha.... sapa2 yg meluat sile jgn tgk ek

aku nih dh terkene penyakit nih, penyakit tudung AJ, perkkkh kejenyer membeli tudung aj je... mmg penyakit bahaya betui lah huhuhu

today nyer selfie... dh 4hari pakai baju plain je tp arini berbatik ye

lama tak tayang gambar hero ni kan

pandai ko tukar2 sndiri jd BW gambo dia... 

pesen apa lah selfie ngn lidah gitu... 

omei kan aj misai2 nih... muahahah smlm nyer cite

ni ari isnin... pun en aj jgk... mmg parah dah sakit aku nih

ni minggu lps nyer kes... 

selfie ngn shawl.. tp aku surrender pakai shawl biasa mmg aku tak reti belit

aj cupcakes harga kuar rm10 je tp sbb ramai sgt peminat reseller jual rm18 huhuhui... 




p/s: camne nk bg dtg mood rajin balik ek... huhuhu rasa sgt malas skrg nih

13 comments:

lieyalatif said...

wahh mcm2 versi ko dana heheheeh...semua comel2 n berseri2...auwwww...penangan aj yeak tak....gi CM puas ati beli sebab kat sane besar kan....aku ni ade plan ngan member nak pergi tapi tak pergi2....

aiyan makin besar dah...hensem boyyy gituuuu....

Kakzakie said...

Semakin ramai yg beli patut makin murahkan harganya kan Dana. Tapi kalau dah suka mahal ke murah tolak tapi...

Deq's Qienz said...

hamboii mama dia.. mengancam lagi tu..hehee :D

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Amboi akak. Bergaya sakan yea. ;-)

Ibu Lala said...

Mmg malas sgt nak keje. Rs nak cuti jew.

Nafira usof said...

Fulammmakkkkk.. jeles lah tengok koleksi AJ akak! Adik x de AJ.. beli bawal kosong biasa jer.

berkenan jugak bawal corak2 nih.. tapi x berani nak cuba pakai.. takut lagi selebet rupar adik nih.. hahahahahaha

cheq da said...

Menambah lg koleksi tudung kan...hai pepuan pepuan...memang dh nama pepuan kan dana..hihihi

nurbijen said...

Saya pun suka tudung misai tu... Bila lah boleh nak ber AJ jugak ni... tgk dana pakai, lagi lah teringin nak pakai.... Tunggulah balik M'sia ni....

Abang Bear said...

lepas ni boleh buat garage sale tudung kalau dah tanak pakai and nak beli pesen latest...

LYAfrina said...

Waaaaaa.. mcm koleksi tudung dana ni. Tdg Aj lya just ada 2 lai je. Lya jns x ikut trend.. main pkai apa y nk pkai. Hehe

norhidana miswan said...

Lieya- kebanyakan nyer aku beil on9 je lieya, tak dan pg time hari sabtu

k Zakie- hahah sbb brg ada terhad je bilangan nyer kak, itu yg mahal

Deq`s- hahahah mengancam ke terancam

PMDR- hehehe sakan sgt

Ibu Lala- dana bkn mls nk keje kak tp mls nk menjht hehehe

Nafira- ko tu kan duk shah alam dkt ngn butik dia, pi lah cari hehehe ... tak serabut nyer lah akak ok je

Cheqda- hahaah... dana kasut ngn henbeg tak minat sgt nk tukar2 baru tp tudung mmg gile skt...

k Nurbijen- itulah kan kak, tp ada jgk yg kadang tak lawo corak nyer

Abg Bear- hahaha syg lah pulak nk juai balik

Lya-hehehhe.... mmg jns yg tak kuat iman akak nih

hainom OKje said...

Tudung AJ sapa lak ni.....shawl ke tu Dana....yg misai misai tu warna dia lembut jer, cantik.... alah....tgh kemaruk tudung AJlah ni yeh hihi....tak pe kasi chance.. .
Budak budak sekarang kalau hal gadget....mmg terer

eika_jps said...

cntiknya tudung AJ sis dana....mummy baru nak berjinak2 beli tudung AJ...itu pun yang white label punya...huhu...