teman2....

Friday, November 21, 2014

photo diary di pg jumaat

as salam sume kwn2,

 maaf ye semalam senyap membisu tp aku dh BW dh blog kwn2 di alam maya nih... cuma tak sempat nk bt ntry je hehehe... ada yg lebih penting menanti di opis al maklumnyer

mcm biasalah, dh smlm tak dpt, arini lah kite bt photo diary yek.... apa lg mari lah kite bercerita sambil tgk gambar yek kwn2


ini namanyer illusi gambar, gambar kiri pagi nih punye kanan tu 2hari lps nyer.... cara amik gambar tu lain skit dh nmpak beza, si bolat n kurang bolat konon nyer... hehehehhe

cite mlm td, bkr ikan caru saja.... nyum3.... 

kalu korang agak2 gayat tak tergantung gitu? kalu aku dia bagi gaji 10k sehari pun aku takmo

ni lah bangunan yg org tu bersihkan tingkap


pc baru.... lihat perbezaan kebesaran pc lama n baru.... 

mlm kelmarin pi dinner kt luar with familia... 

aku suke nih... oblong daging special... nyum2

ni makngah punya air, teh tarik 3 layer
kami dh ok.... alhamdulillah

blinjo pedas... perkh sedap gile... ni si maktek kirim kt kwn dia yg keje kt sabah...


19 comments:

norey said...

Salam Jumaat Dana....
kalau pic yg cuci bangunan tu..bagi gaji 10k pun akak xnak.....takut gayat....

Bestnya nampak food tu....terliur pulak ...tgh lapar² ni...hehhehehe

Alhamdulillah dah okey... :)

Kakcik Nur said...

Awat masam sangat muka kat atas tu... :)

lieyalatif said...

alaa angle lain2 pun tetap ko comel dana heheheehe....

weiii ikan cencaru tu kejam.....aku suke ikan cencaru gak...lagi2 bakar mcm ko...tapi dulu fobia makan ikan cnecaru sbb kat uitm dulu hahaahah ikan jaket...hahaahahahah

aku penggayat dana..mmg tak sesuai keje tu...mau aku tegolek pengsan tiap ari kahkahkah

UmmuAidan-Arissa said...

ade versi bulat & kurang bolat yer..pepun tetap maintain dana tuh..:)
ingatkan org buat aksi stunt td..rupanyacuci tingkp yer..iisshh mencbarny keje..:)

Aida Salleh said...

perfect! comel tau gambar kanan tu :-)

Daddy Ziyyad said...

Tapi gaji pencuci tingkap bangunan, memang tinggi! Sesuai dgn risiko dia...;)

Puas la tatap blog ya ada monitor besar..hahaha

norhidana miswan said...

k Norey- Wsalam kak... heheh tulah dana tak gyt klu berdiri kt bangunan tinggi tp nk keje bergayut gitu mmg gayat

Kakcik Nur- heheheh tak sengaja tuh kakcik

Lieya- hahah comei ke comot

hahaha aah kan masa kt uitm dulu mmg ikan jaket ni menu wajib dlm seminggu 2kali tak silap aku... hahah tp ikan jaket situ keras ikan caru kite msk lembut

k UmmuAA- hahahah... illusi gambar tuh kak... itulah, tkamo lah dana keje tuh

Aida- hahaha comei ke comot dik

DaddyZZZ- agak2 baper lah gaji depa ek doc, risiko tinggi bebeno tuh

LYAfrina said...

dapat pc baru..lagi luaslah permandangan kan.. hehe..

huhu.. mcabar kerja cuci bngunan tu.. mesti gaji mahal sbb melibatkan nyawa jugak tu. lya x mampu kot..pengsan dulu.. haha

LYAfrina said...

eyh.. heaader baru.. muka akak sebijik aiyan

Bbwana adienia said...

wana pun suka makan keropok belinju tu..memang sedap tapi wana suka yang plain ja..beli yang belum digoreng..cicah dengan sos cili sedap..:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya makan-makan. Macam-macam ada.. :-)

Tihara said...

best makan kat luar
alhamdulillah semuanya dah okay
sedapnya blinjo podeh tu ^_^

Ania said...

Salam kenal! Blongnya keren! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto. Jika Anda mau share dan download foto2 dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi :)

norhidana miswan said...

Lyafrina- itulah tp akak ttp bkk blog or keje kecik je, tak suke beso2... serabut nengok

itulah mmg mencbr betul keje tuh kan, lya kata muke aiyan mcm muke akak tp ada yg kata ikut papa dia heheh

BBwana- alahai bestnyer, wana msti lg syok sbb senang nk dpt kan, klu kt semenanjung yg biasa nyer tu adalah... yg bolat2 comei gini tkade

PMDR- hehehe mkn2 time dpt tempat sdp mmg best heheh

k Tihara- itu lah kak, alhmadulillah...lega dana

Ania- ngak apa2 terima kasih aja

Aida78 said...

salam sedapnya oblong tu sama lah kak pun suka oblong daging jugak hi2 lma x makan sbb jarang keluar malam nak makan...

Aida78 said...

salam sedapnya oblong tu sama lah kak pun suka oblong daging jugak hi2 lma x makan sbb jarang keluar malam nak makan...

Najib Ariyan said...

saya pakai MAC aka apple tapi pc lah bukan laptop, tapi mata dah tak leh tengok yg kekecik ni... jadi beli screen sambung yg beso sikit... nahhh baru terang HD gitu

aryan azra said...

alhamdulillah..dah baik,

sedapnya tengok makanan, berjoget2 dah perot akak ni hah..puasa,nak masak apa la petang ni gamaknya

hainom OKje said...

Ckp pasal makngah, okje baru nk tanya, tp Dana dah jawab.....alhamdulilah...
Dana gambar atas tu lagi comey.....okje pun kalau selfie suka buat gitu haha.....kasi lunjung sikit muka haha