teman2....

Thursday, November 13, 2014

photo diary 13/11/14

as salam sume kwn2,

selamat hari khamis... selamat berbatik arini.... yg tgh cuti selamat bercuti yek.  tak sabar nk tunggu cuti sekolah bermula, bkn sbb aku nk bercuti tp sbb kalu cuti sekolah jalan lenggang je... nk kuar pg keja lwt skit pun sampai awal kt opis hehehe

takmo bebel panjang2 mari kite lyn gambar yg ada yek....


ni keje adik aku yg tgh cuti sem kt kampung... saja tayang masakan mak aku kt grup wassap cittt

minggu nih rasa nk pakai spek guru besar nih... lama tak pakai spek beso nih... best pulak walaupun muke jd bolat bila pakai tudung bawal tp i like je

boya lawan spiderman... keje si aiyan lah ni... kadang bkn kata boya, lembu, penyu jugak minion di lawankan ngn otomen or spiderman... 

ni keje si aiyan mengedit2 gambo... alahai bdk2

ngn rambut serabai baru pas mandi dh sibuk selfie sndiri... anak sapa lah ni

berbulu bijik mata adik aku waassap gamabr asam pedas kepala ikan mayong ngn telur nyer... perkh ngajuk2 aku kt dia 

udahla ngedit gambo2 kt hp aku pastu dia nganto lak kt ntah sapa2... pastu dia akan ckp kt aku... `mama aiyan pandai ngagat, ngok ni aiyan lukis`... 

8 comments:

Nafira usof said...

Salam Dari Orang baru baik demam..
tengok bihun tomyam tuh rasa berselera jer kat tekak org demam nih.
mana lah nak carik nih. haih~ sadis sgt.

spek besor pon cantek jugak.
elok jer kena ngan tudung tuh.. kalo zura pakai.. mesti tudung jadik kembang tang spek tuh. geram jer!

hahahahaha.. pandai Aiyan.macam real pulak untie tengok gambar tuh.

budak2 zaman skrg.. lagi pandai godek tepon dr maknye sendirik. kemain lagi yer~ dah pandai edit2 gambar yer.

bab pandai selfie tuh mesti menurun dr mak dia. hahahahahahaha.

Alahaiiiii.. meleleh jugak ailio saya nih kak Dana. serius.. susah nak carik gulai lemak telur mayong nih. nak beli telur masak sendirik pon dh lama x jumpa. huhuhu.

mia izzati said...

serik nak masak telur ikan mayong huhu sebab asam pedas saya jadi asam pedas santan gituuu...

Kakzakie said...

Hihi... yg paling best gambar yg Ayyan dah edit apa lagi. Mama pun tak pandai buat kan Ayyan kan:)

aizamia3 said...

dapnye kalau dapat telur ikan mayong tu.. eemm.. nak kena carik ni..

LYAfrina said...

pic y aiyan selfie tu serius cute sgt walaupon nmpk sekerat je.. ke print besar2 pic ni dana.. sbb unik n cantik la..

nurbijen said...

Clap clap clap, pandai dayyan mengedit gambo....
Kecik2 lagi dah pandai selfie, menurun sape lagi kalau bukan mak dia.... hahaha, lariiiii....

norhidana said...

Nafira- suh cik abg cari je dik, tak pun suh dia bt sup2 elok utk org baru baik dmm nih...

hahahha... elok la sbb tudung tu ngikut je kebolatan muke akak...
hahahha bakat semulajd tuh selfie tuh hehhe

Mia- hehehe... tlr tu dik nk msk asam pds tak blh msk awal2... bile sume dh msk last sekali bru masukkan tlrnyer

k Zakie- heheheh dia mmg kak, kaki godeh

k Aizamia- mana nk cari ek kak, dana tkt psr keramat tau lah psr2 lain tak penah jengah kecuali lah psr mlm n psr tani tp tak pnh jmpa

Lya- itu mmg dia yg amik sndiri sekerat2 gitu...

k Nurbijen- hehehe bkn dayyan kak tp rayyan.... itulah dia mmg bkt sndri suke selfie tuh

hainom OKje said...

Wahhhhh Ayyan ni mmg sama ngan mama tau suka selfie hihi....

Sedapnya lahai telur ikan mayong tu...