teman2....

Friday, January 18, 2013

Eppy bday ke 32 my mr Edy

as salam sume kwn2,

arini ari jadi edy tau, n pun td kul5 pg baru dia sampai umah mlm esok dia gi K. terengganu lg sbb msh tak siap lg keje kt sana, sabtu mlm dia gi sana lg... nk wat camne dh tuntutan keje kan...

aku ni bkn jenis yg romantik jd tak reti lah nk wish jiwang2 karat, cume doakan yg terbaik utk dia...
semoga di usia yg baru akan dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik juga semoga dia dpt
tukar tempat keje lain yg lbh baik dr skrg...
selalu kami sambut simple2 je
ptg ni plan nk bt kek bday sndiri je, pastu msk spesel skit... hadiah minggu dpn hehehe...

ni gambar 2thn lps, masa ni lum ada anak lg... kene paksa pakai topi tuh

masa nih sambut ber2 je, sambut kt umah sewa lama... masa nih msh lg keje kt KT nun


ni sambutan thn lps lak... tgk rambut panjang dh mcm apa

kek blackforest je... masa nih dh ber3 n sambut ber5 sbb adik aku dh duk ngn aku


p/s: aku lum beli hadiah pun lg kan, agak2 korang apa hadiah yg sesuai nk bg kt dia ek...

23 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Happy Bday Edy..moga panjang umur di dalam keberkatanNya..

Kakzakie said...

Kakak rasa Edy tak kisah apa pun boleh aje.
Selamat ulangtahun kelahiran buat Edy moga terus mendapat keberkatan.

Cho Zila said...

hepi besday Edy.. akak doakan Edy akan diberkati kehidupannya.. doakan juga Edy dan Dana akan kekal berbahagia selamanya..

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat hubby dana...
seronok dapat potong kek...moga dimurahkan rezeki...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

besday en. abg yer... wajiblah buat kek sndirik kan... sbb bahan2 bakeri pun baru beli.. heheheee... (tu entry kat bwh tu baru blk dr kedai bakeri.. hehe)

apa2pun akak doakan semoga segala yg terbaik buat edy, dana serta aiyan.. ye..

p/s: akak dah update entry ayam ungkep tu... mmg sedap sesangat & wajib diulang2.. Tq ye dana resepi yg marbeles tu...

izan mama mia said...

ehepy besday edy...

takpelah..kalau tak boleh,..blog 'kasih tercipta suara hatiku ' itupun blog saya juga.. :)

NM02 said...

kau tyer dia nak aper beb

emy pokden said...

bagus kwn aku...
masak kek besday utk husben tercinta...
ala bagi hadiah special mlm jumaat jer...hehehe

Papa Mifz said...

selamat hari lahir kpd bro Edy...semoga murah rezeki dan panjang umur...amin...

norhidana miswan said...

en Abil- mekasih, amin2

k Zakie- heheh betul tu kak, time kasih kak

k Chozila-amin2 yarabbal alamin

k Qhaifa Nur- utk thn ni lum potong kek lg hehehe...

k Ratna- mekasih kak, tp bini dia bt kek tak sedap sgt...
*mekasih dh try msk ungkep tu kak...

Izan- oh ye ek, itulah akak perasan gk tp tkt slh org... kirenyer tak hilang jejak jgk akak kt awak n mia

k NM02- hehehe kalu tanya jwb nyer entah

Emy- ahak2 saja je nk mentry beb, aduhs hadiah nyer spesel betul ek

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday En.Edy...;)

bagi la dia iphone 5

:)

norhidana miswan said...

papa Mifz- thanks yek

Daddy ZIyyad- tq, eeemmm tercekik baca hadiah iphone 5 tuh

Munnafendy said...

hepi bday utk suami akak. semoga pjg umur ya..

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat suami akak. Ros aminkan doa akak kat atas tu ye.
Bab hadiah memang pening nak pikir. Hihihi.

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat suami akak. Ros aminkan doa akak kat atas tu ye.
Bab hadiah memang pening nak pikir. Hihihi.

mamyharraz said...

happy belated birthday utk suami kak dina :)
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu :D

norhidana miswan said...

Munnafendy- amin2 tq dik

Ros-reeza- betul tu dik, hadiah tak beli lg pun...

mamyHarraz- thanks dik

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waah, untung besday boi dpt potong kek lg..
haah, hadiah ape bg..
kite pun x reti nk share idea sbb asben kite hightaste sket..
x gheti nk beli ape, nnti beli die x kenan x guna.. kite jugak yg terasa hati ghitu.. heheh

lizz said...

moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dibawah lindungannya...mana ayyan hehe

lelamaisara said...

happy birthday Mr Edy..semoga dipanjangkan usia hendaknye..;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy belated besday utk husband akak

Deq's Qienz said...

hapi belated birth for him.smg kalian kekal hingga ke syurga ya..ameen

Mimi Azirah said...

eppy belated birthday to him