teman2....

Friday, January 4, 2013

bila mama pakai kebaya....ooops


as salam sume kwn2,

salam jumaat sume, arini time rehat kami bersteamboat, tergoda tgk pn Lieya latif bersteamboat di opisnyer... mmg meriah, sambutan dr kwn2 pun meriah sungguh, mana yg share bt duit utk beli2 brg pun ramai gk, seronok bile mkn beramai...itu stok cite minggu dpn yek, arini mau tayang org yg azam thn baru nk mule pakai makeup time pg keje... yelah sbb bile balik umah tgk muke dh berbelang... ahak2 



first day keje di thn 2013 ngn rajin nyer siap pakai makeup tp pakai pun kt opis

mama yg koya... dh bertahun tak bt kt tailor kebaya... pd thn 2013 berkebaya semula





23 comments:

Kakcik Nur said...

Cantik bergaya. :)

izan mama mia said...

bergaya sakan tuu..

err..masih tak boleh masuk ke blog saya ker?...

norhidana miswan said...

kakcik Nur- mekasih kakcik sesekali

Izan mama mia-sakan lah sgt dik oi, aah tak boleh la dik, frust tau...tp lum cube tgk ngn laptop kt umah lg

Mimie said...

congek

citarasa rinduan said...

pewetttt

Munnafendy said...

wahh azam baru makin berseri2 la mama aiyan ni :)

Qasey Honey said...

wah jelesnya tgk org bkebaya!!..harus diet jugak la..

mamyharraz said...

amboi kakkkk meletop ;)

Dee said...

wah..cunnya..dee dah lama gantung kebaya..hehehe..

Azian Elias said...

sweet..akak dah lama sgt tak pakai kebaya..dah bkubur..heee

mia izzati said...

wahh kak dana makin vog no...hehe

emy pokden said...

apa lagi..tempah byk2 lah kebaya tu...hehehe

Papa Mifz said...

boleh jadi model muslimah nih...:)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

phewwwiiiit...
wah, berkebaya uuu..
kite lama dh tak berkebaya,
ade 2 aje pun kebaya tp dh setengah tahun kot tak terusik.. heheheh

NEKCIK said...

salam dana...penamapilan baru untuk tahun baru ye!!!

wahida said...

amboi ko nok...vogue gitu...cantik...

aku ada kebaya, tapi semua dah ketat....nyammmmmpaahhhhh...

intan_blur said...

wowww..awex cunn..bling2 mata si aiyan tuu..hehehhe
kakk...peluk akk ketat2.. lalalalalallalalalaa ;)

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Harini terasa rindu nak jln2 blog kwn2 ;))).... Phewwwiiitttt.... Semoga bertambah cantik & hot mama aiyan! :)

Marya doa yg baik2 buat Aiyan, Dana sekeluarga... tabahlah...

norhidana miswan said...

Mimie- congek tu apa heheheh

k Ayu CR- wiwiiit jugak

Munnafendy- tp tak tau berapa lama berthn hehehe

k Qaseh Honey- ni berkebaya bg org berbdn beso heheh

MamyHarraz- pompppp2... gitu ke bunyi nyer

k Dee- lama tingin nk pakai kebaya semula itu psl lah kak

norhidana miswan said...

k Azian- heheh thn ni sume fesyen dana nk pakai...

Mia Izzati- vog lah sgt dik oi

Emy- yeyeh, tunggu gaji bln dpn ek

papa Mifz- boleh utk koleksi sndiri je lah PM

Leily- heheheh sesekali kak, berangan

Nekcik- insyallah nekcik

k Wahida- ahak2 vogue lh sgt kak... saja tingin

Intan- heheheh ko tu mmg tau dik

Marya- w`salam Marya, amin2 tq marya sbb sentiasa memberi semangat

ros_reeza said...

pewwiit.. kebaya tu :)

berkebaya di tahun baru ye :)

lizz said...

comey tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi2 mama kita ni bergaya habis hihihi