teman2....

Monday, January 21, 2013

kek bday papa... sempoi

as salam sume kwn2,

arini mintak sorry yek lambat skit nk BW, aku nk menge fax surat2 ke jabatan2 gomen nih, ada 22 agensi sumenyer tp fax2 asik tak blh je, asik fail, pastu no takde dlm perkhidmatan lah, kalu dh tkr tgk2 kt lmn web no sama lg... fenin2, aku tepon udah la tak di hangkat... membizi mengefax lah pg nih yek

nk tayang kt korang kek bday edy nk aku bt sndiri, ahak2 simple gile tahap cipan ko...buruk laktu, korang jgn gelak lak... tp puas hati sbb bt sndiri, n rasa sdp gk lah... lg best bile aiyan mkn banyak... kalu dia nk mkn or nk mintak tambah mkn, dia sebut `aaammm2` sambil nganga mlt heheheh...

tp kan aku blh lupe nk amik gambar ayam bakar ngn ns goreng kg yg ada sebagai dinner mlm tu...

simple gile ko.... malu i

tulisan pun fail, mak tek yg bt tulisan nih... aku suh tls pendek je, lum sempat aku ckp apa2 tgk udah ada... boleh la kn

tgk tu sapa yg geram tgk kek tuh

kami bkr 2 biji kek pastu satukan... tgh tu creme cheese 

papa mkn sepotong je, pastu rasmi nyer jd kek aiyan

bersungguh2 menyuap kek, sampaikan comot n bersepah umah... takmo pakai garpu dia nk pakai garpu org tua gk

26 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Happy Bday Mr. Edy..

inazamri said...

epi bday kat asben dana tu.mmg best la kek buat sdiri.walau bertaburan sanasini.tgk ayyan geram je ngadap kek tu heheh

Qhaifa Nur said...

sempoi tapi sedap dana...tengoklah bila aiyan makan sampai licin tuh...

norhidana miswan said...

en Abil- mekasih...

k Inazamri- tp comot momot, buruk lak tu kak, nsb rasanyer kire ok lah

k Qhaifa Nur- hehehe dia geram nengok kaler2 tuh kak, nsb lah alhamdulillah kire ok gk lah,... pasni nk try bt red velvet lak

Alin In D House said...

nampak sedap jerk kek tue. oklar tue buat sendiri kalo beli dah rm70 - rm 80. seronok aiyan makan kek tue kusyuk betui...

norhidana miswan said...

Alin- boleh la dik utk kami ber5 mkn, kalu nk ajak org lain malu lak rasanyer... tp rasa berbaloi gk lah

Aida Salleh said...

biar sempoi janji sedap dan hasil tangan sendiri. :-)

Kakcik Nur said...

Untung Edy ada isteri yang pandai buat kek. :)

lieyalatif said...

ala mane ade comot dana...ni kire ok la nie...yg penting hasil dari air tangan isteri tercinta.....bertuah edy dpt potong kek hasil air tangan ko....

aiyan kemain dok bersila haaaa nak makan kek...comel gile hehehhe

pepari said...

clap! clap! mak and isteri yang rajin Dana ni hehe...

Akak kan so far dah bape kali tgk blog Dana ni sure teringin nak buat gak nanti.. ari tu epok2.. pastu kerepek apa tu yg macam sengkuang cina hehehe.. akak beli and sanggup memalam sagat buat kepek... ni tgk kek ni teruja gak tapi malangnya umah ku tiada oven.. tunggu masuk umah baru nanti ye. hehehe

nampak tembam dah si Aiyyan.....

ros_reeza said...

sedapnya, kek coklat :)

lelamaisara said...

nampak sedap aje kek tu kak...;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

aka rajinnyer buat sendiri..ayyan kata sedap la hehehe

Daddy Ziyyad said...

jenuh tu nak fax kan sampai 22 kali!

NM02 said...

aku bangga sebab kau pandai buat!

norhidana miswan said...

Aida Salleh- betul3 heheheh

kakcik Nur- simple2 je blh la kakcik

Lieya- tgk dkt gile comot ko, aiyan tu mmg feveret dia sepotong2 dia mkn, bt minum ptg, bt sapan skit2

k Umi pepari- ahak2... malu i, heheh kire sumber inspirasi bab mkn2 je yek kak... rindu nk tgk humairah lah kak

Ros-reeza- meh2 ada lg skit tau

Lelamaisara- alhamdulillah sedap tp yg sederhana gitu

Wanieys- sesekali je dik oi...bkn selalu, yg senang blh la

Daddy Ziyyad-mmg pun, dhla surat sampai 12pages

k NM02- time kasih kak

Munnafendy said...

teringinnya nak mengekek sndri..huhu..tp mixer xdok, pukul pakai tgn xjadik.. :p

LYAfrina said...

apa yang penting air tangan isteri..mesti husband terharu..

LYAfrina said...

lupa nk wish

happy belated birth buat hubby dana.. smoga sntiasa dibawah lindunganNya..

norhidana miswan said...

Munnafendy- takpe beli mixer saja tanpa bdn ngn mangkuk ada yg bwh 100, kalu yg siap ngn mangkuk ada dlm 100++-200, try bt kek yg simple2 je munn yg tak perlukan di pukul sgt, cube try bt kek coklat kukus

Lyafrina- heheheh mekasih

mamyharraz said...

oklah ni kak dina..
hasil tangan sendiri mesti suami suka berganda.
sy nampak lawa dah kek akk tu..

kemain aiyan makan kek mama buat..comel sungguh

norhidana miswan said...

mamyHarraz- heheheh banyak lah ko dik, comot momot tuh... aiyan mmg suke kek2 nih lg2 coklat

Deq's Qienz said...

muahahaa rupe xpntg janji sedap.hapi besday for him

Mimi Azirah said...

biar xde rupe tp sedap

lizz said...

pandainyer buat kek..tengok ayyan teruja sungguh dengan kek tu...

izzah said...

Kek simple xpe kak...yg penting rasa dia tu kna sedap n ingatan untuk birthday hubby akak...air tangan isteri tu kn yg terbaik utk suami:-)