teman2....

Wednesday, January 23, 2013

WW aiyan bergimrama

as salam sume kwn2,

ari last keje sebelum cuti dr esok 24hb sampai 28hb, amik cuti jumaat je sehari dpt 5 hari, pastu jumaat minggu dpn nyer cuti lg 1 feb, hari wilayah...



kami yg tkt lak, dia selamba je (abaikan ek umah yg disepahkan oleh aiyan)

tkt je kalu tergolek mcm org bt gimrama... 

p/s: selamat bercuti kwn2, mana2 kwn yg ada kt kerteh ke kemaman ke dungun tuh contek2 lah aku ek, mana tau leh jumpa kn

22 comments:

pepari said...

Pic no 2 tu buat akak seriau je.. sama la dgn geng dia kat umah akak tu.. dilarang kang makin dibuat.. banyak dah keletah dia ya? makin banyak lah mulut mak dia hahahaha

norhidana miswan said...

k umi Pepari- ahak2 tau pun kak, sama lah kite yek... mmg tak blh di larang kak lg lah diaorang nk bt, dana biarkan je tp duk sebelah dia perati kan...

Kakzakie said...

Asal sihat sudah Dana. Tapi kena jagalah tengah lincah tu.

Beli keropok lekor banyaklah balik dari sana kan..

NM02 said...

aku pun coti jumaat ni noks

lieyalatif said...

dayyan pun selalu buat gini kooooo....kie yg menjerit2 ni sebab takut...die lagi selambe nak buat heheeheheh

safe journey dear..selamat balik kg...sonok la aiyan nak jumpe atuk nenek...

Deq's Qienz said...

wahh lembutnya badan dia..boleh masuk gimnastis nih..*betoi ka eja cmtuh..hehee

Zana Nordin said...

sakan anak bujang tu menonggeng
cuti lama balik kampung ke dana....he he he..

Daddy Ziyyad said...

amboiiii..lentik badan..hahaha..

lama betul cuti..best!

Dee said...

tu menonggeng nak buat somersault lah tu..hehehe..

Qhaifa Nur said...

aksi pertama dari anak-anak kita dana...tu yang kita pun terikut buat sekali...kelakarnya

jalan kat pantai..makan keropok lekor sudah semestinya dana...

Tihara said...

aiyan, tak fenin kepala ke duk camtu..eh mcm cakap kat luar plak..hehe :)

Zulfadly said...

nak jadi stuntman ni, heheh

Papa Mifz said...

badan elastik tuh...hehe

Qasey Honey said...

mmg ngeri la tgk aksi budak klau buat cmtu..takut tlipat aje nti tngkuk tu..slmt bcuti yer Dana :)

mamyharraz said...

uikss aiyan..hehe beraninya dia menonggeng..

selamat bercuti utk akk..bestkan cuti bersambung nih :D

CheNamNam said...

hamoihhh kemain berani dah diyer skrg yer..dah macam2 action boleh buat dahhh..

gambar no 2 tuh terasa lembut jerk badan dia..rileks jerk boleh straight kaki ngan kepala kena tilam..cer mama diyer yg buat gitu..hahaha

Munnafendy said...

haha..my nephew dlm kedudukan mcm ni main game kt hp mama dia..normal kot budak bsr gini bergimrama..haha

Marsha~ said...

Hahaha.... ni klau terkentut ni...... sadissss... huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

haipppp ayyan jgn buat cm tu tegolek kang..mama n paps yg susah..jgn buat lg tau hihi

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat bercuti..

ros_reeza said...

takut pulak tengok aksi Aiyan ni..

lelamaisara said...

Eee. Tergolek nanti tu ayan....
Wah cuti lama ea akak....