teman2....

Thursday, January 10, 2013

photo diary edisi bls dendam heheheh

as salam sume kwn2,

lama tul aku tak bt photo diary kn, akhirnya arini dpt gk aku bt photo diary, arini agak sibuk lah korang sorry kalu lambat BW ek, paham2 jelah awal thn nih keje baru bermula fail2 keje baru pun banyak2 makanyer bertambah2lah keje aku  nih... ngn fail keje yg menimbun lg... aduhla sbr jelah kn

meh lah lyn gambar yg banyak nih,...

saja je nk try camne kfc yg ada udang tuh... ok lah udang nyer tp 3ketul je pun

masa gi care4 bli brg2 steamboat terliur lak nengok jeruk2 nih... sedap betul lah

suke beli kerang nih kt care4 pastu bt singgang...beso2

kekadang bile takde idea apa nk msk, msk ungkep hati, antara menu jawa yg best

ubat2 aiyan dpt dr appoiment isnin aritu, doc tambah ammonia,acid folic ngn vitamin

skrg ni kan pns sgt2... kalu edy balik keje kirim kt dia laici kang... perkh sedap

ni keje dia kt umah, suke beno bukak laci selongkar baju2 makngah ngn mak tek

mlm kelmarin rebus skit kacang kuda mkn pns2 sambil tgk tv... 

apa lah yg di tayang kan... ntah bile aku nk boleh memanik lg kt baju... asik tergendala je, ni pun baju raya yg  dpt manik separuh je

tabung baru... ahak2 jgn gelak ek, antara azam tahun baru nk menabung... walaupun duit siling singgit sehari

aiyan dh potong rambut skit, tang dpn je... comei tak heheheh 

dinner mlm td, nasi beriani yg di msk kt psr mlm ukay perdana heheeh... sedap tul

abis sudah photo diary arini,puas hati aku dpt bt photo diary ngn gambar banyak...

21 comments:

Tihara said...

best photo diary kat blog dana..akak tak banyak gambo,suke nye aiyan tuu..hehe :)

norhidana miswan said...

k Tihara- hehehe ada gambar skit kumpul2 je kak hehehe...

wahida said...

bagus amalan menabung tu nok...
caiyok...jgn skip menabung tau...


sedapnya nasi beriyani...terliur aku...

Kakcik Nur said...

Bukan Main lebar senyum si Aiyan. Seronok tengok gambar makanan yang macam2, ya? :)

dya said...

akk tabung cute lh.. ^^

Dee said...

bagilah resepi ungkap tu..nmpk marbeles..

norhidana miswan said...

k Wahida- bt masa nih lum lg skip hrp2nyer akan setia menabung tiap2 hari kak

kakcik Nur- hehehe dia senyum lebo bile kite nk amik gmbr dia

Dya- heheheh macih2, ala beli kt diy je dik

norhidana miswan said...

k Dee- hehehe ok2, esok dana bg resepi msk ungkep tu ek... senang je pun kak

Kakzakie said...

Gigi Ayyan dah jelas. tak lama makan banyak dah boleh makan peha ayam..

Puan Fifiey said...

sedap nasi tu.. ada kaki ayam tu...
danah.. bagi resepi hati ungkep tuuu

ieda said...

aduhh dikkk
pedih matakuu dikk
nak tgk nasi briyani tuuu
huwaaaaaaaaaaaaaaaa

alor2 comel ayin dgn rambut barunyaa ;)

Papa Mifz said...

terliur tengok laici kang tuh...

Qhaifa Nur said...

ungkep hati sedapnya dana...
dulu suka makan hati..sekarang macam dah tak suka he..he..

nak kena betul masaknya kan dana.....

Munnafendy said...

alahai...gigi aiyan...hehehe

emy pokden said...

byk photo ko...hehee...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hadoi klu masuk sini jer mesti teliur huhuhu

mamyharraz said...

pic mknan semua tu tak menahan..terliur di buatnya kak..

bagus tu azam nak menabung..org kata sikit2 lama2 jd bukit :)

norhidana miswan said...

k Zakie- heheheh skrg nih sume bnda dia nk mkn kak

Fifiey- sedap mmg ns beriani tuh, yap nnti bg resepi

k Ieda- heheheh sesekali menayang makanan kak

papa Mifz-skrg nih kan musim pns terik kan

k Qhaifa Nur- sesekali blh la lyn hati kak selalu22 mmg muak...

Munnafendy- gg baru 4 ketul yg ke 5-6 baru nmapk tunas

Emy-hehehe nama pun photo diary mek

Wanieys- ahak2 sesekali dik bkn selalu, qalief dh sht?


mamyHarraz- skt2 lama2 jd bukit, tp kalu asik kene tarah je tak sempat la jd bukit

lieyalatif said...

alahh jeles aku wey...aku tak rase lagi kfc udang tu heheheehe dari ari ke hari asek lupe je koooo hehehehe

suke tgk pic aiyan ngan rambut baru....lagi comel kooo...aku dah terbayang ni, kalo aiyan dpt adik gegurl mesti gitu le rupenye heheeh...cute jek....

wahhhh kelas baju keje ko dana...glemm youuuuu....cantik...untung ko pandai jahit2 nieh....

lizz said...

kemain geram tengok ayyan senyum tu comey betoi...waa cantik bajunyer bermanik2 cuka lacenyer tu...

patut la selendang hari tu cantik tq sangat...kreatip tau...

NM03 said...

entik kipas kat belakang kau tu noks

i like!