teman2....

Tuesday, January 29, 2013

Aiyan jln2 kt kerteh episod 1

as salam sume kwn2,

maap yek 5hari menghilangkn diri, paham2 jelah aku kalu cuti mmg takde ntry takde nk ber BW, nk on9 kt umah pun payah ni kan pulak time balik kg... bz melayan aiyan time kt umah mertua, semput mengejar dia duk pusing keliling umah tokmi dia, tp kan gambar mmg sgt lah kureng... surry yek kwn2, aku adalah sedikit mls

arini kite share gambar aiyan je ek, episod seterusnyer baru ada gambar mkn2 yek kwn2, kami balik kerteh ber3 je sbb makngah ngn mak tek balik johor


sampai2 umah tokmi  mule2 malu2 nngis je tp bile dh dpt main bola tak ingat lain dh

dr pg sampai ke mlm sibuk ngn main bola je... dhla tau nyer sepahkan bola satu umah

jumaat ptg tuh gi jln2 kt pantai kerteh... best lyn angin ptg

bdk yg mmg tak boleh tinggal puting dia

suke duk tp pantai, angin kuat rambut aiyan berkibar2 cam apa... 

aiyan ngn nek su nyer, melekat je ngn nek su agaknyer dia ingat ni makngah dia

sibuk je nk duk dpn ngn papa dia, hari ke 3 jln2 ke kijal,kerteh paka... 

p/s: bosan nyer arini ramai geng pmpuan termasuk bff aku cuti, kesorangan nk cari mkn

21 comments:

Kakcik Nur said...

Seronok Aiyan dapat jalan2 makan angin. :)

Munnafendy said...

hepinya dia :)

Che Rosliza Che Mat said...

seronok dapat jalan2..

norhidana miswan said...

kakcik Nur- mmg dia yg paling hepi paling dpt tumpuan

Munnafendy- heheheh sgt behave, dh beso agaknye

norhidana miswan said...

Che Rosliza- dia mmg teruja klau org ajak jln2

Carlos Santiago said...

ada iras muka ayahnya

norhidana miswan said...

Carlos Santiago- mmg banyak ikut papa nyer tang muke tp perangai ikut mama

Kakzakie said...

Seronoklah dia dapat jalan. Kalau di T'ganu tak ke pantai mesti tak sah Dana. Kakak suka T'ganu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ayyan bestnyerrrr g jenjalan

Cho Zila said...

trengganu best nyer duk tepi laut layan kopok lekor... dayyanpun nampak sangat menikmatinyer..

Puan Fifiey said...

takder rezeki lagi kot nak jumpa kita ni.. ..hehe

Qhaifa Nur said...

teganu akak tak pernah sampai lagi dana...tapi memang tahu tempatnya memang cantik...

seronok aiyan balik kg jumpa atuk/nenek...

Daddy Ziyyad said...

Saya suka gi terengganu...sebab saya suka pantai pantai nya...pantai Kerteh ni rasa rasanya saya tak pernah singgah kot...selalu gi pantai kat dungun..kat Merang..kat Rantau Abang tu...

ps: rumah mak ayah saya kat Skudai. ;)

natty natalia said...

dana!!
aku ni nat!!
weh, bakmai email ko...
hilang jejak dah aku kat ko..ni nasib cik google bantu aku cari ko..hehe..

norhidana miswan said...

k Zakie- betul tu kak, pastu gi tganu msti lyn kopok leko

Wanieys- best2 dia paling hepi

k Chozila- betul tu kak, tp kite nama rayyan la auntie bkn dayyan

Fifiey- takpe tiap thn aku balik kerteh pe ehhehe

k Qhaifa Nur- pg lah kak, kemaman kire paling dkt dlm 3jam lebih 4 jam dh sampai dh

Daddy ZIyyad-sama lah saya pun suke tgk pntai sbb tu tiap kali balik kerteh msti cari pantai,kerteh tu pantai dia biasa2 je kecik tp dh tu je paling dkt ngn umah metua

-skudai kt tmn apa? dulu pas belajar penah keje kt utm n duk kt tmn sri pulai

Natty natalia- ahak2... aku tgk kt fb nama ko takde, ingt dh tak jmpa lg dh... email aku norhidana@gmail.com

Mimi Azirah said...

berjalan sakan Aiyan ye

norhidana miswan said...

Mimi Azirah- hehehe mana ada sakan, skit2 je tau

ros_reeza said...

memang best kalau dpat layan angin petang..
seronok ye Aiyan jalan-jalan :)

mamyharraz said...

biasalah tu kak..kalau bercuti mmg online tak sempat nak layan..
sukanya aiyan main bola..banyak pulak tu bola dia hehe comel.

ummiaiman said...

Sonoknya jalan2...aiyan
Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

lelamaisara said...

Sonok ea aiyan jejalan...oooo aiyan suke bola ea....alesya pon suke bola....:)