teman2....

Friday, March 30, 2012

percubaan memanik di tudung Bawal

as salam sume kwn2,

salam jumaat... esok dh ujung minggu bestnyer...
time tu lah nk rehatkn diri sambil melayan si aiyan n menyiapkan tempahan jahitan yg ada
takmo cite panjang2 cume nk layangkan beberapa gambar tudung bawal utk percubaan pertama konon nyer...
untuk kwn2 kalu ada yg berminat untuk menempah jgn malu2 utk msg aku yek...

bhg atas kepala

bhg belakang tudung


bhg atas kepala (sila abaikan muke disebelah)

bhg belakang tudung

p/s: ni aku bg no hp kalu ada kwn2 yg berminat utk menempah aku utk memanik baju atau tudung.. 0137890798

19 comments:

Tihara said...

wow rajinnya..kemas plak tu :)

norhidana said...

k Tihara- hehehe akak apa kurangnyer... lg kretip dr dana

Kakzakie said...

Mesti semakin banyak tempahan yg Dana dapat sebab kalau boleh sebelum puasa tempahan kena siap..

Cantik..

Aine Ainun said...

Rajinnya dana ni;)
sy x khatam lg blajar

ieda said...

salam dear dana
ada sesekali akak tgk link dana di rumah blogger lain .. akak nak singgah bila dah komen tiba tutup x hinggat lak jumpe link dana kat mane .. huhuhu

akak pun dah lama x online FB .. dah x minat dha dikk ;) lebih suke layan blog .. ;)

dana dan bb sihat kann
lepas nie kita keep in touch dlm blog ye ;)

peluk cium buat rayyan yg dah semakin membesar dan sihat , sejibik ayahanda dia ;)

norhidana said...

k Zakie- bt masa nih blum banyak lg kak, dana pun lum bukak lg tempahan utk raya... tq kak

Aine- kalu tak disiapkan nnti makin banyak lak,takpe slow2 practice make perfec

k Ieda- alhamdulillah... time kash kak

Qhaifa Nur said...

satu pembaharuan...kat bawal pula

norhidana said...

k Qhaifa- selalu kt bwl bt sulam... cube2 je ni kak...kot ada pemintaan

Ros said...

Salam Norhidana,

Kreatif dan rajin lah Norhidana ni....cantik sangat...

mamasuri said...

makin maju lah bisnes kawan aku ni..
menapak setapak di hadapan...
tahniah2

Papa Mifz said...

insyallah mesti mendapat sambutan nih...:)

Dee said...

wah..cantik2..kreatiflah dana ni..

norhidana said...

k Ros- salam kak ros... boleh la skit2 kak, baru belajar2 ni kak

Emy- alhamdulillah, hrpnyer terus dpt sambutan beb

papa Mifz- amin....

k Dee- mekasih kak... mencuba2 kak mana tau ada yg kenan

LYAfrina said...

wah..menariknya... lya pon nk tmpah gak nnti.. kna cri tdung dulu... harga mcmana yer?

sahromnasrudin said...

seali lg sy terfikir...bagaimana nak mencucinya kans hehehehee

Karukord Jagau's said...

kalau bab tudung ni saya tak taw nk kumen apa.....heheheee

Fatin Mraz said...

cantik hasil keje tgn dana...nt kalau fm nak, fm roger ek..=}

norhidana said...

Lya- mekasih, boleh2.... untuk yg tudung hitam bunga pink kecik2 tuh rm30 untuk tudung pepel lak rm40, tudung akak sedia sekali tau

en Sahrom- heheheh cuci ngn tgn je tak perlu msk mesin

en Jagau- heheheh komen je ok or tidak :)

Fatin- mekasih2.... ok, jgn malu2 bgtau je

Alin's In D House said...

wow kak dana, cantik yer. kak dana ader amik tempahan tak tuk buat lengan baju nak buat design crumble beads... nak buat tuk rayer...