teman2....

Wednesday, March 28, 2012

WW-aiyan ngn seat nyer

as salam sume kwn2...

salam rabu, sorry smlm aku senyap sunyi, berBW pun tak sempat, smlm ada kursus budget... heheheh

pandai anak mama baca paper tp apasal tgk gambar cekci lak..heheh

gaya duduk dh cam org tua hehehhe

19 comments:

Aine Ainun said...

Fly kiss utk ayyan comey:
muaaahhh!

POSH76 said...

pandaila ayyan...ada gaya tu baca paper...budak2 la ni mmg smartlaa

norhidana said...

Aine- hehhehe mekasih aunty yek... :*


Posh76- hehehe mule2 mmg baik je dia baca pastu abis koyak sume....

intan_blur said...

amboiii..sume pic ni mcm style org2 besar jek tgk..huhhuhu..
mamam mamee la dia...nak sikitttttttttttttttttttt...

lieyalatif said...

wah aiyan dah ade seat baruuuu...bagus gak dana, tak le die bosan kan....sesekali leh lah duduk kan die.....aiyan dah leh meniarap tak dana....

wahida said...

amboi ayyan, tgk kaki model seksi ye...hehe...

norhidana said...

Intan- heheheh gaya je lbh kn, mamee tu akhirnya hancur jd menan dia

Lieya- aah, dr dulu nk beli tp tgk dia mcm tak kuat lg, skrg nih dh 8bln baru nmpak tegap skit ko, meniarap kejap2 je dia tak suke ko... sian lah anak bujang aku

k Wahida- heheheh kusyuk je dia duk tgk pastu selamat lah paper tu

Kakzakie said...

Aiyan makan mamee itu atau mama yg makan sayang...

norhidana said...

k Zakie- heheheh aiyan bt main je kak, mana buleh mkn budak takde gg heheheh.... mama mkn aiyan tgk je

Papa Mifz said...

serius mcm betul2 jer aiyan baco paper tuh...hehe

norhidana said...

papa Mifz- hehehhe gaya je lebih tu, dia kalu nmpak org pegang kamera mmg suke bebeno...

LYAfrina said...

olor..comelnyer..ada gayala... mcm org besar baca paper lak

Citarasa Rinduan said...

aiyan dah semakin bijak...
besar nanti pasti jadi budak yang paling genius...

Dee said...

mcm org tua baca paper..mujur tak pakai spek..hehehe..

Karukord Jagau's said...

amboooiii....! ada gaya la dia baca paper.....huhuhuuuu

norhidana said...

Lya- hehehehe gaya je lebih tu

k Ayu- insyallah kak.... mmg selalu itu lah doa nya

k Dee- hehehe itulah dia, tang kaki tuh

en Jagau- heheheh gaya mcm paham je apa di baca yek

a.samad jaafar said...

uihh..hebat betui gambo pertama tuh.. ye-ye je membaca si aiyan tu..

norhidana said...

en A. Samad- heheheh itulah, gaya mcm btl2 tau baca

ct rahani said...

wah dah ader seat baru.. sonok la aiyan.. comel je pic aiyam baca paper tuh.. nampak cerdik sgt2..