teman2....

Friday, March 16, 2012

2 new design

as salam sume kwn2...

salam jumaat,penghulu sekelian hari...
kejap je yek dh jumaat... esok lusa cuti yeyeh...itu lah yg kutunggu2...
ujung minggu aku jarang kuar biasanya lepak umah je... lg lah skrg ni kan cuaca tak berapa ensem kan
skrg ni dhla si aiyan makin pandai... tak blh aku pg jauh dr dia msti melalak... geram tul
nk berkepit je, kalu dia nk tdo mama msti tido gk sebelah dia..... itu yg jd nyer kadang kul9 aku dh membuta...
abis projek manik aku...

heheeh ok lah ni nk cite psl design tudung terbaru nih... ada 2 yg terbaru bt masa nih

flower crumble

dsign nih permintaan dr k watie...

crystal spider

ada ala2 cam labah2 tak heheeh


p/s: kalau ada kwn2 yg berminat nk oder jgn malu2 msg aku yek....

15 comments:

Lelord said...

pheeweeet makin bz la yek

Marsha~ said...

amboiiii.. byk masa betul ek buat ni semua.... nak mengorder jauh kemain lah pulak...

ct rahani said...

berkenan ngan design yg atas tuh.. sgt2 cantik.. raya nanti leh la tempah dgn dana nih.. nanti tempahan raya dh bukak roger2 ye dana.. :)

norhidana said...

k Lelord- heheeh membz skit je kak

k Marsha- sesekali mengisi masa lapang kak.... kalu berminat boleh mengepos nyer kak... hehehe

ct Rahani- boleh insyallah... nnti dana bgtau yek kalu tempahan dh dibuka

Aine Ainun said...

tangan halus dana=))

setiap kali masuk sini, suka tgk pic ayyan atas nun...kalo dapat dia nak kiss dia=) comey!

norhidana said...

Aine- halus lah sgt yek aine heheheh...
meh dtg kl sini blh kiss dia banyak2...

Qhaifa Nur said...

amboi-amboi..makin cantik design dia...

lieyalatif said...

fuh...cantik2...mmg kreatif ko.....yg spider tu mmg cun.....ade jek idea ko terpikir design baru yeak dana....

norhidana said...

k Qhaifa- mekasih kak...

Lieya- toce2, itu pemintaan kak ila nk pesen spider2 gitu... itu yg jd tuh...

eita said...

comelnya....

MaryaYusof said...

As salam Norhidana,

Pandainye... So sweet! :)

Papa Mifz said...

buat spider betul mau terlompat lompat kan...hehe

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum dana..
alhamdullilah.. makin bertambah rezeki adikku ini..
tahniah sayang..
kreatifnya kamu

dik.. kak sekrang kembali berblog...
ambil masa sikit ke blog kamu..maaf ya sayang

norhidana said...

Eita- tq... tq jenguk blog saya

k Marya- w`slm kak... thanks kak...

papa Mifz- heheheh itulah diakn

k Ayu- w`slm kak ayu...
heheheh alhamdulillah kak,semoga lps nih lebih bnyak lg yg dtg tempah...

- heheh akak dh kembali berblog n berBW pun dh best tau

intan_blur said...

cantiknye kakkkk..!!
blh la intan order ngan akk dah nak raya nnt ;)
kak..kiss kat aiyan ye.