teman2....

Thursday, March 22, 2012

design baru PLUMERIA

as salam sume,

selamat hari batik... lama tul tak beli batik al maklum lah edy dh duk kl mcm dulu dia keje KT boleh la suh dia belikan kt psr payang... skrg nih kene tunggu masa gi balik kg jelah..

nk tayang design baru... tudung kepunyaan pn Zana nordin...
semoga dia puas hati ngn design kali nih

tepi sebelah kanan shj

bhg awning n bwh tudung depan

ptg tu mama dpt poslaju brg2 yg oder tp dia sibuk je... ini lah jd nyer

26 comments:

intan_blur said...

cantik la kak..
kretip..kretip..;)
cooooomel aiyan..xpsl jd mangsa

norhidana said...

Intan- mekasih dik...
sapa suh dia kaco brg2 mama dia...pdn muke...

lieyalatif said...

KEH KEH KHE ...ko mmg tau dana! tak pasal2 aiyan berblink2 hah heheeheh..redha jek aiyan kene buli yeak....tomey...tomey hihihihi

cantik2....ko mmg super duper kreatif....berkelipan le zana bergaye ngan tudung ko...auw!

norhidana said...

Lieya- heheheh abis tu grm ko,nyibuk je... pastu pandai bt kening mrh tu time org kenekan dia... pdn muke

toce2... itulah dia semoga makin bergaya nnti pn Zana kite

Aine Ainun said...

Wah..halus,,,cantik...

Qhaifa Nur said...

cantik lah...

aiyan jadi model mama ke...

Kakzakie said...

Tudung tu cantik... tapi si Ayyan dijadikan model macam baik pulak diam aje...:)

norhidana said...

Aine- mekasih... :)

k Qhaifa- tq kak... model tak nyer... itu balasan budak yg ngaco org je

k Zakie- mekasih kak... mcm baik masa nmpak kamera pastu dia pun mencampak kan sume

ct rahani said...

cantik.. kreatifnya dana..
alahai aiyan.. jadik model mamanya pulak.. comel! hehe..

kakcik said...

Rajinnya Dana jahit manik2 tu. Cantik. :)

sahromnasrudin said...

cemana nak basuh tue huhuhhhhh

norhidana said...

ct Rahani- boleh lah skit2 ct... sapa suh ngaco mama dia kn

Kakcik- mekasih kak... ni kire keje part time ni kak

en Sahrom- heheheh senang je nk basuh... jnji jgn msk mesin basuh

Dee said...

zana nordin tu dee kenal..mama batrice kan..

wah..ayyan pun sibuk tlg menjahit ke..

miszatie said...

haishh belit2 kat budak tu dah mcm ular la..:)

http://miszatie.blogspot.com/2012/03/my-3rd-year-anniversary.html

folo n link u k..:)

norhidana said...

k Dee- ya betul kak... tolong kaco ada lah

Miszatie- heheheh takde lah cam ular... thanks folo

norhidana said...
This comment has been removed by the author.
LYAfrina said...

ALAHAI... cantik sgt... awk sgt2 kreatif la... untungnya..

hehe... akhirnya habis bdn aiyan disalut manik2

Karukord Jagau's said...

rajinnya pasang manik2 tu :)

POSH76 said...

pandainyer u jahir ..kemas saje...bessnyer kalu pandai tak perlu upah!!

wahida said...

kesian kat ayyan...hehe...

muka innocent je dia nok...ko kejam tau...hehe...

Zana Nordin said...

tersedak2 aku ada org sebut2 nama
he he he
btw..mmg sangat cunn ooo dana...
thanks2...puas hati sangat2.....

norhidana said...

Lya- mekasih dik.... itu la balasan mengaco mama nyer bt keje

Karukord- mule2 hobi lama2 jd part time joh

Posh76- boleh la skit2 kak,tp nih baju or tudung sndiri lama tak bermanik gk

k Wahida- heheheh pdn muke dia kak, mengaco je

Zana- heheheh sian kwn aku tersedak yek,sedak sbb kene puji ek hehehhe... mekasih beb, alhamdulillah ko suke

Rtp Farra Arisha said...

cantik tudung!! :D hehe aiyan in shocked face. ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

header tukar baru ek?? gambar seblum ne gambar baby dengan mata bulat besarrrrrrrr

a.samad jaafar said...

cantik header baru..wajah baby sentiasa menenangkan..

ada kedai pakaian ke?

norhidana said...

Farra- thanks... dia mmg suke bt muke cmatu pun


Baby- heheheh aah..tp tecik lah pulak gambar kali nih...

en A. Samad- thanks2,mmg menangkan setuju... ish takde kedai pakain cuma impian je, tp ada bt part time menjahit manik je