teman2....

Tuesday, March 6, 2012

aiyan ngn cupcakes

as salam sume kwn2,

salam selasa... arini dh keje dh aku... mana boleh cuti lama2 kang meroyan bos aku tuh kang...
aiyan pun dh alhamdulillah kurang skit dmm nyer tinggal batuk nyer je... mintak2 lah cpt sembuh nyer
arini mak tek yg praktikal tuh dh abis praktikal...so,adalah kwn mak ngah kt umah tu n makin riuh lah umah tu...

cite psl ari sabtu baru nih, ada sorang kwn yg bagi cupcakes... dia mmg suke membaking, mcm2 dulu bt... mmg sedap cupcakesnyer... sampai kan adik2 aku pun suke... heheheh
pastu saja je suh aiyan jd model nyer... heheheheh
meh2 tgk model cupcakes baru

masa nih muke mamai lg sbb baru bangun tido heheheh

saja test letak cupcakes sebelah dia...laju je tgn

mata dh beso dh...tgk apa kt tgn tuh

saja nk suh amik gmbr tp tgn ngn molot sgt laju bergerak

abis comot sume


p/s: apa cite lah yek sbpa tuh... aduh lah

17 comments:

intan_blur said...

owhh..aiyan dah baik ye..patutla sedap jek dia makan cupcake tuuu..hehhe..akk dah lumur badan dia ngan air asam jawa..? tu biasa menyejukan kan..jgn lupe kak..lumur byk sikit kat bwh ketiak dia..sbb rangsangan nye cpt sikit nak baik..

dulu kan ade kwn intan ajar intan cara2 nk MC ngan cepat..dia suh intan kepit bwg putih kat bwh ketiak..dlm bape minit jek..badan kite akn panas nak demam..tp intan x try la..hehehhe..

lieyalatif said...

ADOI LAAAAA...aiyan ensem dah mamam cuppies yeak...abis tomot2 muke mkn krim kek tu....hihihi...cute!!!

eh dana, aiyan dah start mkn solid foods ke belum....ade can le bagi die naik berat sikit kan kalo dah start mkn bubur nie....

norhidana said...

Intan- itu ari sabtu sblum dmm tu dik heheheh... pns tak bape sgt, heheheh ish2 tak baik tul kwn ko tuh dik,msti dia selalu bt gitu yek

lieya- dh mule dh lieya,skrg nih aku banyak bg bbr blend tuh, yg kasar2 blum lg try...
ada gk lah aku tgk resepi bubur dayyan tuh aku ikut... hehhehehe mana tau blh naik bdn dia kn

Kakzakie said...

Sebelum demam bolehlah dia ligat nak makan kek. Hari ini macam manalah agaknya kena tinggal kerja. Harap makcik dia pandailah dah jaga dari lahir bolehlah tu Dana...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ala sedapnye dia makan.. bagila auntie sikit

norhidana said...

k Zakie- heheheh skit2 boleh la kak... itu pun icing dia skit dana bg... dh sibuk tgn dia ramas2 cup cakes tuh... dh kurang kak dmm nyer, itu yg tinggal tuh, mak ngah pun dh penah jaga time dia dmm

Baby- dh abis lah aunty... hehehhe

Tihara said...

cedap nye aiyan mamam cupcake..aiyan dah baik demam? duk baik2 yer aiyan ;)

Fatin Mraz said...

bestnya bolat mam kek.. auntie nak kit leh? hehee

norhidana said...

k Tihara- ni sblum dmm nih kak... alah dia mkn icing je, kek msk skit je dh takmo

Fatin- heheheh abis dhla aunty...tunggu nnti yek mama kite beli lg

Cho Zila said...

budak bolat dah sihat yerk. nak makan cupcakes yerk... cepat2 makan banyak2 tau.. comotpun comel...

Papa Mifz said...

lama tak merasa cupcake..huhu

a.samad jaafar said...

susah nak jumpa anak2 yg tak suka pada kek..dan kek tu nampak sangat sedap!

norhidana said...

k Cho zila- ni sblum dmm ni kak heheheh... tp dia tak suke sgt kek tuh,tp suke yg krim dia je

papa Mifz- cpt2 oder kek utk mifz sekali n mem

en A. Samad- tp aiyan tak suke sgt kek nih,tak pandai lg

Alin's In D House said...

alhamdulliah aiyan dah ok dah. harap sembuh sepenuhnyer nati.

uuuh sedapnyer tgk aiyan makan cupcake aunty nak sikit bole?

ct rahani said...

encemnya model cupcakes.. kemain suka ha dia makan smpai comot2.. comel!

MaryaYusof said...

Aiyan suka bebenor dgn cupcake ye... Abg Iman kureng ckit tp klau choc cake laju je...hehee... Demam jugak ke...alahai keciannye... semoga cepat sembuh ye nak... Jaram dgn air daun bunga raya atau daun durian belanda...Insya'Allah kurang panas nye nnt... Kami pun baru baik demam... satu dunia musim demam kot...heheee...

anisalya said...

sayang comel ni makan krim ek...