Thursday, April 11, 2019

Photo diary #12/2019

As salam semua kwn2,

Maaf ye semalam dengan harini, aku ada bengkel pelupusan rekod, jd agak lambat dpt BW ke blog kwn2 ye... ptg time rehat n sebelum balik tu kalau sempat aku jenguk ye.  Bukan apa... takut sampai opis n banyak keje atas meja, kene setelkan kerja tu dulu.

JOm la kita tengok gambar yg ada ye kwn2

sabtu lepas, pagi2 bangun tido mandi sibuk nk memanah,
 skrg mlm kn hujan pagi2 dia kata sejuk nk pakai baju lengan panjang

masak nasi ayam thailand lg... mudah n sedap

ahad pagi, pergi mkn dia kedai Mok Nik Pantai Timur , ada org tingin nk mkn ns dagang pagi2

petang ahad maktek singgah dia bagi lemang tok ki ngn ayam bakar tok ki, sbb dia balik ke raub

ada org ngidam mkn ayam percik.... kita layankan je

siap dh ayam percik ala kelantan kita

isnin petang tu maktek ngn aiysah dtg umah nk tumpang mandi, sbb blok diaorg takde air

minggu depan sultan perak nk melawat jabatan kami... nampak rompong atas tu...
memperbaiki apa yg ptt

ada ke patut aiyan kata ni gabungan beruang dan khinzir heheheheh 

malam semalam gigih bt epok2 kentang


makin laju skrg dia berjalan... 

tgh bincang ni tau... bukan gosip

7 comments:

cahayahidupku.blogspot.my said...

Aduhai dlm byk2 foto Tu..
Biskut yg buat akak tergelak..
Boleh ayyan fikir macam Tu 😄

norhidana said...

k Yati- heheeh akak dh tgk kt fb dana kan... tulah dia kak, mmg lah dia tu special, gelak guling2 rasa nya

mamapp said...

Macam2 Ada...aiyan suka memqnah ye bagus laa

Cik Rose said...

ayam percik kelantan tu sedapnya kak. Lama Ros tak buat ayam percik tau. Ni rasanya bulan Ramadhan ni mesti buat. Tambah selera. hihi

ejulz said...

wahhh.. sedap2 menu.. keropok tu mmg febret dahulu kala. hehe

Mimie said...

Nasi Ayam Thailand tu nampak sedaplah kak. Ada resepi ke kak .Macam nak try lah

Sunah Sakura said...

dapnyaaaa ayam percik tu..kalau nak mintak, mesti da habis kannnn..hahahaha