Thursday, April 4, 2019

photo diary #11/2019 seminggu yg indah

As salam semua kwn2,

Bertemu kita semula di hari khamis yg indah hehehhe... indah sbb bebas bercerita sambil banyak boh gambar, kira mcm bebas gitu heheheh....

Awal2 tahun ni mmg banyak gambar yg nk dicerita kan n dikongsi, lps tengah tahun nnti tak tau lah camne, harini rilex sikit, bos aku cuti arini heheheh...
JOm lah kwn2... kita layan gambar sambil bercerita

bunga kemboja depan rumah, besar dh pokoknya itu redup je rasa...
aku suka bunga nya, niat nk cari kemboja yg color merah terang lak

baju tido anak katak... beli masa supink ngn paksu aritu...
aku suka belikan aiyan baju tdo kt aeon, kainnya lembut n selesa
jumaat mlm sabtu, antar paksu ke TBS bas kl11.30... mmg sesak nsb kami gerak awal

malam nya dia antar paksu ke TBS
jarang sgt dia bangun lewat time hujung minggu
selalu kul 6 lbh dia dh bangun tgk katun, dh biasa bangun awal, ujung minggu pun awal jgk

sabtu 30hb tu earthour 2019, kita pun bergelap jgk lah kul 8.30 mlm

mlm tu bt popia, sanggupla bergelap jugak hehehehe tp kejap je

lps bt popia tu rasa lapo lak, mls msk nasi... kite layan ini jelah... beger special satu


parking umah aku ada pokok bsr, mmg tiap pagi penuhla kete ngn bunga n daun2... 


ujung minggu lps bwk aiyan pi popular, belikan sketch book, buku latihan n set alat tulis murah
popular ada sale aritu


aritu kn dia demam, lps abis demam kuar campak lak... masa ni baru2 kene muka sedih je
kelmarin dtg  umah dia tgk dh cergas dh... 


13 comments:

Cho Zila said...

Dana pindah rumahkan... akakpun suka beli baju tidur kat budak2ni kat aeon..tp dah besoni mana reti pakai baju tidur sepasang.... baju tshirt ngan seluojer.. akak tak pernah singgah stesen tbstu.... lalu lalangjer ikut lrt

Warisan Petani said...

Pilih gambar yang last tu
Gambar yang berperasaan

ejulz said...

terasa nak makan burger la pulak tgk entry ni hehe

Kakcik Seroja said...

Alamak...teringin nak makan burger la pulak... :)

norhidana said...

k CHozila- aah pindah kak akhir thn lps.... yelah dh bsr mana mau nya nk pakai bj tido gitu kan... dana adik2 klu trn kl mmg ke sana lah kami ngambik atau antar diaorg

wak WP- hehehhe ye wak, sedih kan tgk muka tu... kesian

en Ejulz- apa lg mlm ni, beger spesel 1

Kakcik Seroja- hehehe mlm ni kakcik, kadang beger tepi jln ni lg menggoda n murah dr yg kt kedai fastfood

abuikhwan said...

Assalamualaikum.
Terliur pula nengok burger leleh tu.. sbb lama sungguh x makan burger..hehe

norhidana said...

en Abuikhwan- wsalam... nnti boleh la cuba, burger biasa2 tepi jln je

OKje said...

Akak tak berapa suka bunga kembojalah Dana...mcm seramlah pulak kalau depan rumah hihi...
Dulu masa anak anak akak kecik selalu gak beli baju tido kat Aeon, tp sejak memasing dah remaja ni, pakai tshirt apa apa je, tak de dah baju baju tido dah haih.... mahal satu hal dah hihi...

Bagus eh Ayyan bangun pagi....

Mrs. A said...

Baju tidur anak katak hehehe... comel

Amvoiii!!! bagusnya support earth hour. Mrs. A tak perasan pun bila #terukbetul

mamapp said...

Jarang nampak krmboja color tu dana

sudipVSsenduk said...

getah pada batang pokok kemboja ni beracun. Hati2 ya

Mommy Cici said...

haah baju tidur kat Aeon memang best. Time promo lagi berbaloi boleh dapat RM 25 je.

Sunah Sakura said...

anak buah kita pun kena cikenpox..aduuu..kesian nengok