Tuesday, April 30, 2019

Jom baca Bersama untuk 10 minit

As salam semua kwn2,

Ini program minggu lepas, jom baca bersama untuk 10 minit, 1 malaysia bt aktiviti nih... sbb banyak jgk pejabat2 kerajaan n sekolah2 yg bt aktiviti ni. Kami pun join lah... kebetulan library tu kt bangunan opis aku jgk.

program tu ada pertandingan selfie ko

kwn aku yg 2 org ni... bukan baca pun, poyo je semata2 nk amik gambo  
baca psl world atlas ko... kerlas kn



swafoto ngn kwn2 pa... muka berlakon semua tu

muka poyo kata adik aku hehehhe... 

hp tu aku letak kt depan pastu buat2 lah membaca... hehhehe 
aku yg belah kanan sekali baju itam spek itam tuh... 

amik gambar ngn drone lak... saja aku pilih port tepi2 sekali


16 comments:

nurbijen said...

syok pula bergambar ramai2...
Akak tak sempat pula nak selfie.. tapi dah mmg keje membaca pun hari hari... hahaha...

abuikhwan said...

Assalamualaikum , moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik
Tahniah, satu program yang sangat baik.
Biasanya semakin bertambah usia, kualiti membaca semakin menurun (saya la tu) hehehe

norhidana said...

k Nurbijen- hehehe tulah kak, yg amik gambar tu pun org library kak...

norhidana said...

en Abuikhwan- wsalam... ye betul tu, tp membaca kadang mmg buat kita rasa tenang je

shaiful said...

Salam ziarah...selamat membaca.

Maria Firdz said...

ada eh.. macam tak buat ke saya yang terlepas hehe

Norra said...

Kat setiap office patut de ruang membaca, time rehat boleh jugak.. Mak2 ni balik rumah baca buku utk anak je

ShirVen said...

Terlepas moment 10 mins tu...
Semoga pasni terus rajin mbaca ye 😁

Ujie Othman said...

port tepi senang dikesan bila dalam gambar kan? hahaa!
kot tengah..jenuh nak membelek yang mana satu.

AzianKhalil said...

nak pergi library memang payah... nak beli buku takde tempat dah nak simpan ni...
beli e book je sekarang. bulan bulan bil tepon sampai....tercekik nak bayar...hahaha

norhidana said...

en Shaiful- terima kasih

Maria- ada dik, tak pasti lah kot2 terlepas ke apa... sbb sekolh pun mcm ada buat

Norra- betul tu, kt opis takat tempat baca paper tu ada lah...

Shirven- ye mekasih, mmg gigih membaca bila bosan2

k Ujie- betul tuh kn kak... hehehhe

Azian Khalil- janji mana yg mudah kan nk membaca nih, kebetulan jgk library opis ni bangunan sama

Mrs. A said...

Alahai!! Mrs. A tak tahu pun pasal mari membaca 10 minit ni.
Nampak sangat Aiman tak kisahnya disitu huhuhu...

Eh! menang tak pertandingan swafoto tu?

norhidana said...

Mrs. A- tak menang hahahha... ramai lg yg gile berswafoto hehhehe

Cho Zila said...

macam2 gaya yer..

mamapp said...

Bila dh start membaca 10 minit x cukup ni

Sunah Sakura said...

owhhh program ni..tau, tauuu! hari tu ade gak nampak rakan blogger JDT post muka dia tengah membaca..