Friday, January 5, 2018

YES

as salam semua kwn2,

Selamat petang yek kwn2... 

Perempuan tak blh tgk akhir2 tahun ada YES (year end sale).... lagi2 kalau ada online shopping nya buat yes... 

Perempuan tu nk kata diri aku lah.... sbb nya dek kerana tergoda ngn YES terbeli sampai 4 barang.

Kelmarin maktek antar barang tu sampai 1 beg beso heheheh... (sbb pakai alamat opis adik ipar aku )

- 2 pasang baju kerja
- 2 helai blouse utk kerja atau jln2
- 4 lai tudung anaqeen
- lipstik ngn set eyeshadow sephora

aduhla... nk wat camne napsu


ni lah barang sephoranya... kotak tu pun dh menggoda

mmg elok tak terjejas apa, yelah bubblewrap tu sampai 4 lapis

9 comments:

Soleh Sugianto said...

Salam sukses dunia akhirat selalu

Mommy Cici said...

mak aihh syoknya shopping. tapi memang ye,waktu YES ni lah kita kena rembat semua. ni dah tahun baru, harga pun naik macam biasa. ehejejje

jemput baca http://mommycici.blogspot.my/2018/01/kemensah-chalet-waterfall.html

aizamia 3 said...

Alah.. bukan selalu pun.. kan..

Azian Elias said...

akak lah manusia yg paling tak pandai beli online dana.
jenis yg kena tgk barang baru beli.

Amy Hilmirda Daud said...

Cantik bekas tu Dana, akak pun tergoda jugak.
Masa YES ni lah nak membeli kan, lain kali harga dah tak sama dah :)

Adam said...

Setahun sekali. Itu pun hujung tahun, yes, yes.

Mimi Azirah said...

Wah cantiknya kak..jeles tgk

Warisan Petani said...

WP pun selalu cari pakaian etc time2 YES ni.
Biasanya ada murah sikit drp biasa.

norey said...

hujung tahun mmg syok shopping..lepas tu kena ready nak blanja sekolah anak²