teman2....

Monday, January 22, 2018

Bila adik2 tayang gambar lauk sedap2

As salam semua kwn2,

Salam isnin penuh indah kwn2.... moga kita semua sentiasa dlm LindunganNya

Wassap ni ada baik buruknya kan, baiknya sbb dpt menghubungkan kita dengan sapa2 je walaupun jauh. Tp yg buruknya, bila adik2 duk tayang lauk sedap2 dlm grup wassap hehehheh...

Biasalah hari sabtu aku kn tak msk tgri sbb edy keje, aku ngn aiyan mkn apa yg ada mmg jarang sgt aku msk time sabtu tgri, kalau dh tingin apa2 baru gigih aku msk sabtu tu hehehhe.. (dsr malas)


maktek tayang dia msk kari ayam lauk lunch dia... sedap nampak

mak yan adik no 3 yg kt kampung tayang mak msk asam pedas kaki ayam... waduhhhh sedapnya

Ni menu sarap maktek... lahai sedap betul walaupun kacang tu geseng hahahha

8 comments:

Kamsiah Yusoff said...

asam pedas kaki ayam tu tak pernah makan lagi..biasa dok buat sup atau kari ja kaki ayam

- dieyana - said...

geseng tu apa...hahhaha.. (soalan ntah hape2)

tapi kaki ayam asam pedas tu, mesti sdp kan...terliurr

aryan azra said...

ye dana bab tunjuk makanan ni memang bikin membara jiwa raga nak pulak kalau tengah lapar hahaha

TukangKebun said...

Bikin lapar ni...baru nak diet hehehe...dah keroncong semula perut.

norhidana miswan said...

k Kamsiah- try la buat kak, sedap tau

Dieyana- geseng tu maksudnya rentung dik...

k Aryan Azra- hehee betul2, udahla kakaknya jns mls msk hehehhe

k Diana TK- ala diet lak akak ni, takpe sesekali takpe

hainom OKje said...

Haha.... sian ko Dana, cuma mampu tengok je lauk lauk yg super duper lazat tu ....Depa depa tu mmg sengaja ek bagi kakaknya kemecer

Warisan Petani said...

Pilih kaki ayam masak asam pedas tu.
Kalau ratah boleh habis 5 ekor rasanya (10 batang kaki)
Makan kaki ayamselalu boleh awet muda.

Hans said...

hahaha
saya selalu buat macam nih dekat kakak saya
lepas tu kadang2 dia balas dendam
hahaha