Monday, January 29, 2018

jadi Ketua Kelas

as salam semua kwn2,

Salam isnin kwn2, moga kita semua sentiasa dalam LindunganNya

Semalam papa share wassap dr grup cikgu n penjaga utk kelas khas, cikgu pesan isnin kene pakai baju kemas2 smart2,kasut bersih, siap rambut pendek....  Budak gendut tu dpt jadi ketua kelas, kira ada majlis pentauliahan lah.  hahahhaha mama gelak je

Bangga, ya... tentu mama bangga anak syurga mama nih jd ketua kelas  walau baru darjah 1, n walaupun kwn kelas dia cuma 7 orang je.  Pagi tadi papa antar gambar dia ngn kwn2, siap dh beli tie lagi kt koop sekolah hehheehhe.... 

Kt kelas mmg dia paling popular, dia paling nakal, paling tak ddk diam... dia lah yg kerjanya main air dlm tands sampai basah sluar n kasut, pembantu2 cikgu semua kenal dia. Time balik mmg mama akan tanya cikgu2 apa keletah dia kt sekolah, masing2 bagi repot. TP mama syukur sgt, cikgu2 syg aiyan, mana yg suka ngusik aiyan, mana yg duk peluk cubit pipi, mana yg aiyan suka cium tgn. Moga mereka di beri lebih kesabaran melayan kerenah aiyan ngn kwn2nya. 


senyum lebar dpt tie baru... ngn kwn2 kelas lain

mama gelak je aiyan oi.... biarla org nk kata apa, mama ttp bangga

aduhla aiyan2.... wassap papa mama tgk pun dh gelak

10 comments:

aryan azra said...

wahhh tahniah aiyan jadi ketua kelas, acik bangga dengan aiyan tau..belajar rajin2 ye. jaga kelas dan kawan2 dengan baik ye

norey said...

Alhamdulillah dan tahniah buat Aiyan :)

Warisan Petani said...

Tahniah Rayyan Izzan.

lieyalatif said...

yeay!!! good job aiyan.....

pasni kene tgk org buat bising tau aiyan..pastu sound sikit...jgn aiyan join plak hehehehehe..... mesti sebab die paling aktif dan menceriakan dana tu dilantik tu....

Gja said...

Alhamdulillah.. semoga jadi anak yang baik dan berjaya

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- ye mekasih kak

k Norey- macih kak

en WP- macih3 WP

Lieya- hahahah entah camne lah dia tuh, ntah2 dia yg jd ketua bising

Gja- amin2 tq

hainom OKje said...

Tahniah Ayyan....
Kiranya Ayyan duk berlatih utk jadi pemimpin akan datanglah ni....
Penyabar agaknya depa depa semua ni.... bukan senang nak melayan budak budak kalau ye tak ye ni

Kakcik Nur said...

Tahniah Aiyan. Aiyan pasti boleh... :)

Atie Yusof said...

TAHNIAH aiyan... tumpang berbangga... Alhamdulillah :)

Siti Yang Menaip said...

tahniah Aiyan.. boleh pupuk skill leadership ^^