teman2....

Wednesday, May 21, 2014

WW berbawal aidijuma pulak

as salam sume kwn2,

skrg nih baru belajar semula berbawal.... baru berjinak2 ngn bawal aidijuma itupun beli yg murah je... baru ada 4helai pun muahahahah....senang lak pakai kalu tak jgn harap



arini nyer color... tp ni mcm tak baper jd lak... hahahah

ni semalam.... nasib la baju kosong aku banyak... 

ni 1st tudung aidijuma yg ada... huhuhui... 
utk zura nafiraa.... pagi2 akak dh buat ntry tau.... ko jgn tak komen lak

p/s: kwn2 sile jgn muntah ijooo yek... dasar dh takde idea bt ntry nih

24 comments:

norey said...

cantikkk....kalau senang nak bentuk..xde masalah...yang penting harga berpatutan dan sipemakai nampak gojess gitteww...hehehheh

pagi² dah ada pesan khidmat masyarakat....kik..kik...kik..

lieyalatif said...

cantik beb!! aku pun dah start nak kumpul bawal balik...tapi tak beli lagi aidijuma....dok beli kat jualan opis aku ni jek hah...bawal2 mcm aidijuma harga rm9 selai ekekekeekek....bolehhhh laaaa...

aku skrang dok bershawl ngan bawal...fareeda dah ditinggal sepi huhuhuhu

cheq da said...

Cantik...

Kakzakie said...

Bagusnya simpan tudung bawal ni senang tak macamtudung awning kena jaga bhgn awningnya..

Cantik warna pilihan Dana.

norhidana miswan said...

k Norey- betul3 tuh kak... nk simpan pun senang

Lieya- hahahah aku dh tak tau mana nk simpan tudung layer2 aku tuh wei, mkn space banyak sgt...

Cheqda- mekasih

k Zakie- betul3 tuh kak, setuju sgt

attyfir said...

cantiknya dana pakai yg ribbon tu .
kty suka kaler dia. menarik

hainom OKje said...

Cantiklah pula Dana...corak dia pun cantik...orang yg pakai pun manis heheh.....berapa tudung tu seketul?

Nafira usof said...

Salam Kak~
hahahahaha.. datangggg.. mesti datang.. lambat ngan cepat jer.. hahahaha..

Tudung AJ nih zura pon minat.. tapi masalahnyeeee.. x de baju warna kosong!! semua baju ade corak!
x masukkan? kan! nanti nampak serabut pulakkkk.. padahal tuannye mmg dah nampak serabut pon..kahkahkahkahkah.

Setakat nih mmg pakai tudung bawal plain dan halfmoon shawl jer.
nak jugak beli AJ nih sbb murah kan~

putih lah akak nih~
kongsi lah tipsnyeee.
nak nampak gojes jugakkkk..:)


UmmuAidan-Arissa said...

cantik nie tudung2 nie dana...akak pun suka. akak kat sini pun belasah tudung cam bawal jugaklah...takder farida2nya..heheh

UmmuAidan-Arissa said...

cantik nie tudung2 nie dana...akak pun suka. akak kat sini pun belasah tudung cam bawal jugaklah...takder farida2nya..heheh

norhidana miswan said...

k Hainom- harga dia ada yg rm10, ada rm49 kire mampu milik lah kak

Nafira- salam dik non... alah ko beli yg BL baju corak2 pun blh msk gk... try dik selai kot2 berkenan... putih hapa nyer, ko pun putih pe

k Ummuaidan- dana dulu2 pun bwal gk kak, tp bile dh muke makin bolat, pakai spek lak itu kadang mcm tak msk lak... itu yg lama tak berbwl

norhidana miswan said...

k Attyfir- hehehe dana pilih tudung ikut suke je color kak... kadang member tanya naper suke pakai color terang2... ahahhah nk wat camne sume boleh

Sis Vee said...

sis pun dah mula pakai bawal semula . dulu pakai shawl tapi muka nampak kurus lak . bila pakai bawal budget tembam sikit gitu ... hehehee

norhidana miswan said...

Sis Vee- akak pakai tudung apa pun nampak kurus lah...

Tihara said...

cantik color yang dana pilih ni
lagi pun kulit dana putih melepak :)

norhidana miswan said...

k Tihara- akak... dana nih itam lah kak... itu flash je tuh, itu yg nmpak putih... dana jenis yg suke semua color kak

Bitt (double IS) said...

bawal lagi senang ye dak..hehehe dulu selalu p kelas sarung bawal je

adrianna syaz said...

Sya pun lg suka pkai tdung bawal ka akk..mudah dipakai..hehe

nurbijen said...

cantik dana... nak jugak tudung bawal aidijuma.. nampak gaya kena suruh adik pos ni..

NEKCIK said...

nekcik suker Dana pakai warna terang dan ceria...

Nafira usof said...

bz lagi ler tuuuuuu!

Sarah Talib said...

Cantik corak tudung ni...yg memakainya pulak comey...kak sarah dh x pandai nk pakai tudung ni.

ros_reeza said...

Akka, Ros pun ada beli bawal aidijuma. tapi maybe sebab lama dah tak pakai bawal, bila pakai tu terkial-kial sikit,. hahahha

najah salwa ismail said...

Cantikkan tudung bawal aidijuma ni...sy pn suka gk. Dh la senang nk pkai pstu 1 tudung bley guna mcm2 cara =)