teman2....

Friday, May 9, 2014

mama selfie gedik


as salam sume kwn2,

jumaat kurang kata2... bila keje banyak nk berborak panjang2 kt blog pun takde idea wei... korang lyn jelah ek gedik selfie pagi2 nih... dh lama tak pakai shawl ngn spek besar gini ala2 guru besar.... 



kalu ttp skt pp nmapk kurus tak hehehe

hmmmm i dont think so... sbb bt camne pun ttp nmpak tembam

senyum, korang... senyum... 

15 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Comey sudah tu Norhidana.. ye lah nampak macam cikgu besar dah tu :)

emy pokden said...

hahaha...
takpe..menten comey je..

nor nazliana said...

lawa ler..hikhikk jom join ga
http://adna2029.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

NEKCIK said...

takpe Dana tirus ke bulat ke tetap mnawan
tak caya tanyavpok ayyan

shalimar yusof said...

Norhidana...ckup comel daa tuu..terbentuk je pakai shawl..
Sha pon ari ni pakai halfmoon...

Nafira usof said...

Apa2 pon tetap comel dan gojes kan!
pipi tembam tuh bonus ape. hahahaha.

samalah.. zura pon tembam jugek!

norhidana miswan said...

Nurhayati- hahahah cikgu bsr yg mmg bsr

Emy- menten bam bam hehehe

Nornazliana- ok, nnti kite jenguk ek

Nekcik- muahahah menawan lah sgt nekcik oi

Shalimar- sbb pakai inner kalu tak jgn harap lah

Nafira- awak tu tang pp je tembam tang lain dh kurus dh

hainom OKje said...

Nampak tembamlah come sebab tak nampak kerepot hehe....sebab okje pun tembam hehe

cheq da said...

Kadang kala sekali selfi nmpk comel jea kan..hihihi

mamyharraz said...

mmg comey dia tuu ;)

mia izzati said...

comey selfie gedik akak tuu hehe...

Mimi Azirah said...

Alolo comei aje berselfie

Sis Vee said...

tembam tetap comey tu ... nice .

Liza Razak said...

apa pun tetap maintain cute tau :)

norhidana miswan said...

k Hainom- heheh gitu pulak ek

Cheqda- hahah kalu dh tua tak comei tp ni namanyer dh takde idea gamabr lain

MamyHarraz- yolah tu

Mia- sesekali kot comei selalu muntah ijo

Mimi- heheheh

Sis Vee- ahak2 macih kak

Liza- maintain tembam sekali