teman2....

Monday, May 12, 2014

papa... nk set karaoke


as salam sume kwn2,

arini agak lemau lah, bkn sbb monday blue ke apa, tp sbb diri sendiri yg tak berapa sihat, bdn rasa tak sedap... tak tau naper... punca nyer sabtu mlm tuh aku mkn daun ubi msk lemak... lps tuh aku muntah2 n batuk2... lps tu bdn pns mcm dmm n sakit2 badan... angin ke? mmg dh agak lama tak mkn daun ubi... 

ni pun kepala msh lg senoneng, bile batuk rasa sakit bdn... aduh la... 

ni keje anak bujang aku, tak tau mana dia dpt idea nih, bile tgk org nyanyi msti dia amik wayar charger laptop nih bt mcm pegang microphone.... heheheh gelak kami tgk gelagat dia, mcm2 betul lah 



sile abaikan rumah yg dh mcm nursery tu ek

tgk... gaya mcm pegang mike je... 

seee ngn wayar tuh yg dia berminat sgt... nampaknyer kene cari mike olok2 utk dia nih

p/s: esok cuti nk duk umah lepak2 takmo bt keje apa... boleh gitu? huhuhhu

13 comments:

Nafira usof said...

Salam Kak Dana..
Memang kena carik dah tuh set karaoke untuk anak bujang tuh.. hehehe.

X sihat ye kak?? dah pergi tengok dokter ke?? Moga akak cepat sembuh k~ Zura pon teringin nak berehat jer esok.. tapi selalunye memang x boleh.. ade sajalah mende yang nak di buatnye.. hehehe

UmmuAidan-Arissa said...

Alaaaa ciannyer dana lak yg demam yer..teruk jugak penangan pucuk ubi tuh yer..moga cepat sembuh yer...
suka tgk gelagat aiyan yg dok tersengih2 yg mic dia tuh...heheheh

Sis Vee said...

mmg kena cari mikrophone nih . happy benar nampaknya si bujang ni ... bagi dia lagi happy .

ros_reeza said...

hihi. nak tunjuk bakat nyanyian kot tu..

norhidana miswan said...

Nafira- hehehe itulah kene cari yg tipu2 yg betul2 kang memakak je kejenyer...

k Ummuaidan- ntahla kak mmg dh nk tak sihat kan, dr daun ubi berjangkit2 lak... itulah mmg kene cari tuh

Sis Vee- itulah dia... mmg kene cari gk...kalu tak charger laptop tulah di usung

Ros- itulah gaya je lebih hehehe

norhidana miswan said...
This comment has been removed by the author.
Bitt (double IS) said...

huhuhuhu pandainya dia....
happy mother's day u...

makan banyak buah2 tau...

norhidana miswan said...

k Bitt- mekasih kak... huhuhui

nurbijen said...

Moga Dana cepat sihat...
Alolo... comel tgk gelayat si kecil tu dgn 'mike'... kreatif la budak2 ni...

Cikgu Ma said...

nak masuk kilauan emas ke? hihi

norhidana miswan said...

k Nurbijen- mekasih kak... tp nih pun msh terasa lg selseam nyer

Cikgu Ma- idola kecil lah dik... akak tak lyk lg kilauan emas... msh jd perak lg

cheq da said...

Nti boleh masuk ceria popstar ni dana

lieyalatif said...

hahaahah ape lagi...set karaoke satuuuuuuu heheeheh...tak pun meh laa lepak umah aunty leiya aiyan...kat umah aunty lieya ade karaoke...leh nyanyi2 ngan dayyan meh heheheheeh