teman2....

Thursday, December 5, 2013

photo diary

as salam sume kwn2...

i is bz today.... nk isi borang memangku bos, semak tnt luar n dlm negara bos,setelkan surat2 lain n fail keje lg...... tp curi2 gk masa nk bt ntry nih... kang korang mls lak nk jenguk blog picisan aku nih...


kalu si papa nyer sandar, dia pun dtg sandara jugak... jeles tau mama... mama selalu kene buli je
beli sadin n roti, bwk dr umah lada, bwg, mayo n limau kasturi n bt sandwish kt opis
dh jd rutin maktek, asal nampak langit lawo msti amik gambar... masa nih dlm kul6 lbh lg
langit mlm minggu aritu... cantik... cantik betul ciptaan Nya
si bujang nih lps mkn nasi, nampak kepek pisang lyn kepek lak
tgk cara dia duduk tuh... kalah org tua tau
hahahahah ini bukan telur dadar ek... tp puding roti... aku silap sbb dok letak coklat rice atas dia, jd hitam gini
lunch semalam at bawang kecil, aeon au... 

p/s: ujung minggu nih nk bt projek pembersihan... aritu ada beli almari baju so... kene lah susun atur bagi cantik blik



Published with Blogger-droid v2.0.10

20 comments:

Dee said...

mesti bz ni..upload pic je..hehehe..

lieyalatif said...

amboi kemain sedap landing hah....heheeh ala dana ko dah jatuh takhta so kene la sabar key heheehehe

aku suke pic langit tu...cantik ko...besarnye kuasa Allah swt kan.....

mmg magic pan betul...puding roti pun boleh buat yeak...aku punye dah lame tersadai nieh...

norhidana miswan said...

k Dee- heheheh tu lum sempat edit letak caption nye

LIeya- hahahah itulah anak bapak tuh wei... cantik kan lieya pic langit tuh... hahaha aku kalu bt asal jd je

hainom OKje said...

Mama kalau nak bersandar kat papa pun apa salahnya...boleh aje tu hehe...
Sedapnya lahai Dana tengok kue teaw tu...
Betullah Dana ...Okje ingat telur dadar hehe

ummuaidan said...

cantik gambar langit mlm tuh dana...sandwich pun lg cantekk..hehee

Qhaifa Nur said...

anak papa yup aiyan...bagus tempat landing tuh...
subhanallah dana..indahnya langit tu...
lama dah mengidam dengan magic pan tu dana...entah bila nak beli ni haa...

Kakzakie said...

Ayyan duduk silang kaki tu tanda senang hati Dana:)

Tihara said...

akak sekarang ni suka uplo pic kat instag patu tick ke fb..
macam satu penyakit pulak rasa, nk berblog rasa malas dah :)

aine ainun said...

Lama takjenguk sini
nampak Aiyan jadi rindu pulak...'=)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah seronoknya.. Sedap nampak sandwish tu pagi-pagi macam ni.

izan mama mia said...

mmg lawa laa gambar pemandangan tuu

mama aryan said...

cantik gambar langit tu..aissh la toto rimau tu sama mcm kt umah saya la..hehehe

ros_reeza said...

Ros sukalah gambar yang akak snap dari atas tu..

Acik Erna said...

assalam dana.memang cantik sangat gambar langit tu

Acik Erna said...

assalam dana.memang cantik sangat gambar langit tu

Aida Salleh said...

lunch kat aeon au2? dekat umah saya tu...sis keje mana?

nurbijen said...

pandai Dana snap gambar malam tu.. cantik :)
gambar last tu buat saya telan air liur berkali-kali...

SueZ said...

Hebat lah akak, bagi idea buat bekal kat office ni..nak jugak r beli roti dan sardin, p letak office kan...pastu bawak aja cili dan bawangkan nk tambah sedap sardin macam akak buat...tq akak, nice sharing...saya pun suka tgk gambar langit tu, indahnya ciptaan Allah..

NEKCIK said...

Macam nekcik ler tu..kemana jua sardin tetap ada bersama

adrianna syaz said...

Lawa gmbr2 lngit yg disnap...sya suka :)