teman2....

Thursday, July 26, 2012

Photo diary -istimewa pose

as salam sume kwn2,

kejap je dh kamis kan, mlm ni nk kemas2 brg n baju2 utk bwk balik kg, sbb esok pas buka kami nk terus balik kg... rindu betul nk pose kt kg... sian lak kt mak abah kt kg thn ni berpose ber4 je... sbb lg 2 org aku dh culik duk ngn aku kt kl nih... heheheh

apa pesen tido gaya gini ek

sibuk je kalu tgk org baca paper

menu buke pose isnin, mehun tomyam

menu pose selasa ns goreng msk sndiri, sate ngn tahu beli kt param

aiyan syg mak ngah (sampai ttp2 mata mak ngah sbb geli)

apa tak geli, dh cium pastu jilat sekali heheheh 

menu sampingan mlm td, kerang+kepah rebus 

lauk sahur pg td

en bos cuti, apa lg memanik la kt opis heheheh...

p/s: tak sbr betul nk balik kg... maklum la thn ni beraya kt kerteh

34 comments:

Kakzakie said...

Manja betul ayyan dgn mak ngah ye:)

Maish banyak belum siap memanik ke Dana?

inazamri said...

alolo manjenya ayyan tu.Memanik tu yg best tu..kusyuk je kan bila bos takde.

Qhaifa Nur said...

pandai aiyan nak bermain kini...

nak balik kg ke aiyan, dpt jumpa nenek......

POSH76 said...

masak sendiri lagi sedap walupun nasi grg....param dah ler mahal tak sodap huhu...comel jer aiyan kiss mak ngah dia...

POSH76 said...

masak sendiri lagi sedap walupun nasi grg....param dah ler mahal tak sodap huhu...comel jer aiyan kiss mak ngah dia...

norhidana said...

k Zakie- mmg pun kak, dia lbh rpt n manja ngn mak ngah nyer,lgpun masa dia lg banyak ngn mak ngah... banyak lg lum siap kak huhuhu

k Inazamri-mmg manja sgt kak,kalu tak sempat siap nngis lah dana kak

k Qhaifa Nur- dia skrg mmg ligat kak...

POSH76- betul tu kak, kalu kt param tu kadang rupe je lawo tp bile rasa aduh fail... heheh dia ngn mak ngah mmg lain mcm manja syg nyer

Nurul Husna Mohd Hassan said...

posto2. ibu ayyan dapat kad raya ;)

http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/kad-raya-top-20-commentators.html

nur anis said...

huhu..kena jilat sampai..patut la geli..huhu..

bestnya boleh memanik kat opis..bos saya tak cuti pulak..

CheNamNam said...

alahaiii aiyannn kisss macam tue suwit jerk nampakkk...bilerlah nak aiyan nehhh hah...:)

Masak sendiri lagik best kann...makan pon puas..banyak ker tempahan manik kali nehh dana..?

norhidana said...

Nurul Husna- tq2, nnti akak amik ek

Nur Anis- hehehe tulah psl, esok bos akak ada, kalu dia cuti gk lg best

CNN- hehehe... dia mmg suke ngusik mak ngah dia, boleh tahan gk lah tempahan nyer kak...

lieyalatif said...

kikiki...i loikeeee sebab byk gambar...hihihihi

-amboi aiyan, kemain lagi tdo melengko...penat sgt le tu main hihihi

-kemain kaco org bace paper .... die geram tgk kertas tu dana hihhihi

-wey teliur tgk meehon tomyam ko beb...aku konon nak buat gak petang nieh....konon jek laa wakakaak

- weyyy ape ni tunjuk sate...tu lee peberet aku jugak....nyumm!!

-pandai aiyan sayang mak ngah die...pakej ngan jilat lagi...petua awet muda tu...

-kerang aku suke tapi jarang masak ko sbb mia geli tgk kerang wakakakakak

- amboi2...kemain meriah lauk sahur ko...siap ikanpercik hah..rajin ko beb!

- selamat memanik!!~

lelamaisara said...

wah aiyan cium sape tu...
yelah masak sendiri lagi syok kan...tapi saya tak masak dah bape hari ni..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sate bikin terluir la babeh!!!
talented la kamu, cantik sungguh hasil kijetangan kamu tu.. =)

eh, blk kerteh.. kerteh trg ke?
org teghanu ke?

norhidana said...

Lieya- heheheh... aku mmg rajin itu psl msk mcm2, alah pnskan yg mlm tu msk... heheh camne si mia blh geli ngn kerang tu wei heheh...

Lelamaisara- cium mak ngah nyer... nk mkn kt luar tkt aiyan tak selesa

k Leily- heheheh... sate mmg best kan, tq kak... heheh kerteh terengganu lah kak... kt pengkalan ranggon tuh, itu kg edy, dana org johor la kak

wahida said...

ekekek....mmg sayang betul aiyan ngan mak ngah ye...sampai dijilatnya mak ngah tu....

ct rahani said...

alololo kemain manja ye aiyan ngan makngahnya.. comel gaya tido tu ha..

selamat blk kg ye dana.. hati2 di jalan raya.. daku dh balik weekend lepas.. :)

LYAfrina said...

owh..awk org kerteh rupanya??
la.. sedaerah j kita ni.... mak sedara fain ada gak duk kat kerteh nun...

cantik sgt awk jhit manik tu...

Papa Mifz said...

bermanik di ofis...hati2 mano tau bos tiba2 menjelma lak kat ofis tuh...hehe

Che Rosliza Che mat said...

manjanya...aryan...tak dapat buang lag ke background tue...

Dee said...

kalau dee pun geli..cium sambil jilat2..air liur berlemuihlah ayyan...hahaha..

norhidana said...

k Wahida- hehehe itu lah psl, pilih kasih

Ct Rahani-mmg pun lbh manja dr ngn mama dia

Lyafrina- ops silap akak org johor tp cik abg yg org kerteh, mekasih dik

papa Mifz- heheheh.... alhamdulillah selamat sampai balik

Che Rosliza- mmg dia manja ngn mak ngah nyer

K Dee- heheheh... tau pun akak

Marsha~ said...

hahaha... mcm kucing pulak menjilat... comel betul... woaaahhh projek manik mengganas skrg.... :) tunjuk hasilnye cecepat

Tihara said...

jenguk aiyan sat...rajin bermanik2 eys.. :)

mamyharraz said...

sama mcm ank sy suka manja dgn makngah dia hehe.

comelnya aiyan buat mcmtu bertambah kiut :)

norhidana said...

k Marsha-hehehe itu feveret dia tu kak, jilat2 tuh... huhuhu mmg tgh sibuk nyiapkan tempahan ni kak...tkt tak siap naya je

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Aiyan! Aiyan! Sedap ke jilat makngah tu...hehehee... Selamat berpuasa dana & hati2 semasa balik kg nnt :))

mia izzati said...

alala aiyan kemain tidonya...hehe comey je tido camtu..kak meriah lauk akak..ni dapat kat saya memang tak berdiet nihh...konon bulan pose nak kurangkan makan..tapi nampak gayanyee takde makna hehe

nn lylyn said...

mcm2 crite dlm entry ni ^^

izan mama mia said...

balik kg eks..best laa bk posa ramai-ramai kan..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best main ngn anak2 kecil..
comel dan manje.. :-)

Cho Zila said...

mak ngah dia mesti sayang sangat kat dayyankan.. sempat lagi memanik.. banyak tempahan tahunni???

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak nanti emailkan alamat ye kat nurulhusnamohdhassan@gmail.com. saya nak pos kad raya =)

Liza Razak said...

wahhh bos x de terus memanik yer sis :)

norhidana said...

k Tihara- sbb baju raya org kene rajin kak

Mamyharraz- dh makngah yg jaga maklum

Marya-w`salam Marya, hehehe sedap agak2nyer tuh, pantang

Mia Izzati- dia mmg tido pesen mcm2, sesekali je meriah, kadang tu tlr ddr je hehehe

Nn Lylyn- hheheh khas utk hari khamis

Izan- sbb thn ni raya kt terenganu dulu itu psl blik gk time pose nih

PMDR- betul tu...

k Cho Zila- kak, dayyan tu anak Lieya, anak dana rayyan

Nurul Husna- olrite dik

Liza-heheheh wajib lah tu dik