teman2....

Thursday, July 5, 2012

photo diary -bebas

as salam sume kwn2,


selamat berhari khamis...

arini biar gambar yg berbicara heheheh




mak ngah ngn mak tek suke buli ini budak, suar tu letak atas pala masa nk mandikan dia





menu sapan ahad pg, tak tau nk msk pe

lauk lunch ujung minggu, umbut ngn tulang ayam msk lemak



kadang2 time tak tau nk bt minum ptg pe, aku bt murtabak megi@pizza megi


bff aku yg hepi blh pakai baju lama, manik kt tgn tu antara manik mule2 aku belajar dulu thn 2008

tiap hari selasa mak tek suke beli kepak madu kt psr mlm melawati, murah je seketul rm1

2org bdk degil yg terpakai baju sama... dh lama ada baju ni tp tak penah terpakai sama2 tp arini lak tersama


17 comments:

kakcik said...

Sedapnya makanannnnnnnnn.... :)

norhidana said...

kakcik Seroja- hehehe sedap2 kakcik... tp sume makanan org mls

mamyharraz said...

hujung minggu mmg hari masak sedunia kan..samalah sy pun sama ;)

hehe boleh terpakai hari yg sama pulak baju tu ya ;)

wahida said...

itu namanya mmg best friend betul tu...sama2 tersedondon lak yer...ok lah tu...

sedapnya umbut tu....

Kakzakie said...

Betul-betul sehati boleh ada rasa nak pakai baju itu. Mesti masuk office je terus gelak ye Dana...

intan_blur said...

mcm2 ade erk..
hehhehe.belum penah buat lagi mertabak meggie..suatu hari nnt.. ;)
hugs utk aiyan ye kak..

ct rahani said...

hahaha ingat topi la kt kepala aiyan tuh.. hehe..

sedapnya umbut.. umbut kelapa ek dana.. sini susah la nak cari..
kepak madu tu pun nampak sedap.. huhu..

Cho Zila said...

umbut kelapa sedapnyer.. dulu kalau orang kawen mestider ..sekarang takder dah...
baju lama kalau touch up cantik...

norhidana said...

Mamyharraz- ya betul tu dik,ujung minggu la rajin skit... itulah akak mmg ada 2-3pasang baju yg sama ngn dia

k Wahida- itulah kak, kadang seronok gk walaupun sebenarnyer kami ni masing2 pangai lain2...umbut mmg feveret tp sesekali ok

k Zakie- hehehe... mmg pun kak...

Intan- try dik bt murtabak megi tuh senang je... dik nnti bg no tepon ek kt akak... no akak ni 0137890798

Ct Rahani- heheheh topi suar, dana cari time ada psr tani ct, umbut kelapa tu kalu kelapa swt pyh nk jmpa tp sedap

k Cho Zila-zmn skrg ni mana nk jmpa kak knduri kwin org msk umbut... sume ns beraini je... baju lama tu bkn baru touch up, tp dh lama...tuan nyer suke dpt pakai baju lama sbb dh krus

Deq's Qienz said...

sedapnyaa..nak cikit..

LYAfrina said...

hehe..comel aiyan icap puting.... sama cam asya dulu suka isap puting...

terliur tgk ayam madu tu

NEKCIK said...

sehati sejiwang lah tu!

Qasey Honey said...

ala2 tomeiiinye hensem boy tu..kena buli yer..nti aunty tlg babab yer..hihi...

lapo tgk mknan tu semua...hihi...sedap...QH byk jugak bju yg sma dgn kwn2 tp kaler aje yg beza...bestkan...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak kena mak ngah n mak teh ni...buli2 saya ye..hehe

norhidana said...

Deq`s- amik la jgn memalu

Lyafrina- dia mmg mat puting...

Nekcik- heheheh betul2

Qaseh Honey-hehehe dia mmg selalu jd bahan bulian.... aah best bile pakai baju sama ngn bff kite

Nurul Husna- hehehe pastu dia lak buli mak ngah ngn mak tek

lelamaisara said...

wah2..banyaknye makanan....

Che Rosliza Che mat said...

hihihi gediknya pakai baju sama...