teman2....

Tuesday, July 24, 2012

Aiyan bermanja ngn aunty Emy

as salam sume,

sory korang, arini lmbt update ntry baru, ber BW pun tak banyak umah lg... agak bz arini...
ni peristiwa tgri td, mak ngah ckp aiyan mcm kejang2, risau aku, sblum2 ni dia selalu bt2 kejang sambil gelak2, ni mak ngah ckp dia nngis... aku dh risau... tepon pn Emy ckp aku nk balik umah, dia teman je... dlm hati mcm2 pikir, tp dia bgtau aku ok kot, bkn kejang yg sawan tu kot sbb ciri2 yg di beri tu takde...
sampai2 umah dia baru pas mandi, malu2 kucing nmpak aunty Emy nyer... elok je main2... takde lak kejang2... mungkin masa tu dia meneran nk oot, itu yg nngis kot... agaknyer lah kot... dh balik ni pun mak ngah ckp dia ok je, siap dh lps oot lg... mintak2 ok jelah...
masa kt umah sempat lah dia manja2 ngn aunty Emy nyer

tgh main2 nampak mama pegang kamera terus tgk kamera

suke betul dia ada org melayan dia

mata ttp pandang kamera

gembira betul... sampai terpejam2 mata


p/s: kadang takde idea nk msk apa utk berbuka, bile ber BW dpt gk idea dr blog kwn2

13 comments:

peparidsign said...

Cuak jugak bila anak kejang2 ni.. Hopefully Ayyan ok ya. Selalu ke dia kejang Dana?

norhidana said...

k Umi Peparidsign- tak penah pun kak, dia main2 je slalu... tp rasanyer td sbb dia meneran tak blh kot... sbb ciri2 kejang tuh takde, mak ngah tak penah alami itu dia tak tau...

mama aryan said...

pandai dia yer nak bergambar..senyum je..risau kan kalu bab anak2 nih, mcm2 dah fikir kalu jd mcm tu

Che Rosliza Che mat said...

Hai! dana..blog dana belum siap lagi tau...dana pakai google chrome ke?

Acik Erna said...

alhamdulillah ayyan ok..
elok comel je senyum2.

LYAfrina said...

ayyan serasi dgn auntie ye..sbb tu dia happy je bila bergambar..

moga ayyan akan trus sihat.. amin..amin

nn lylyn said...

senyum epi2 je die ^^

inazamri said...

baru sempat nak jenguk dana n ayyan pg ni.wah lawa background blog dana ni ceria mcm ayyan tu.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

harap2 semua sihat.
kecik2 kene jaga baik2..
dah besar ok sikit..
selamat berpuasa akak.. :-)

norhidana said...

Che Rosliza- takpe kak, tq

Acik Erna- hehehhe...tp mule2 dia malu2

Lyafrina- aah dik, tp mule2 dia nngis gk, kene kenal dulu baru ok

Nn Lylyn- hehehe dia suke bile org amik gmbr dia

k Inazamri- mekasih kak

PMDR- insyallah, mekasih selamat berpuasa gk

izan mama mia said...

risau laa..kalau bab kejang2 nie..

nur anis said...

nasib baik tak de apa-apa..comel je tengok aiyan senyum..:)

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Insya'ALLAH, marya doa yg Aiyan baik2 shj...

Sukanye dia...

Pssst... Dana, kita pun ade toto kaler belang rimau tu..hiks kwn2 kite pun ramai yg beli mcm tu... hahaha... ;))