teman2....

Tuesday, July 17, 2012

Rayyan Izzan 1st birthday 15 julai 2012

as salam sume kwn2...

maaf banyak2 sbb smlm aku mendiamkan diri, internet kt opis ni takde... mmg seksa mati kutu dh aku kebosanan... nk upload gmbr kt umah... line lembab... so tunggu gk harini....

cite psl ahad 15 julai, bday pertama aiyan... kejap je kan dh setahun... mcm tak sangka... rasa mcm baru je aku bersalinkan aiyan nih.... walaupun aiyan tak sebesar bdk setahun lain... aku ttp bersyukur, aiyan tak banyak ragam, walaupun ada masalah jantung, aiyan ttp senang di jaga... alhamdulillah
meh lyn gambar yek... banyak nih...mls aku nk bt 2-3episod hehehe... time kasih gk utk kwn2 yg dtg, maaf banyak bt kwn2 yg tak ku jemput... plan bt kecik2 je... insyallah nnti bt open house nk jmpt kwn ramai2

bt sndiri je kecuali yg atas tuh... simple2 je

gmbr dr kecik sampai dh setahun

geram ngn belon2 tu

buah hati pn Emy

berpp gebu bermata bolat

heheheheh... tgk2 beza dia

darin tak takut org, sume org nk pegang

kakak suri yg menan sndiri2

ni tuan umah nih...




puding roti di bwk oleh pn Emy, mekasih beb

menu aritu, soto, spageti bolognise, rendang ngn kuih2


aiyan geram kt kek tu

suh pegang piso pun takmo

nsbla mama ada situ kalu tak... abislah kek tu




bday boy yg takmo mkn nestum... huhuhui


pakwe mak tek n family nyer...


dh last2 baru nk menan belon tuh...

muke penat



2 beradik yg comei

23 comments:

wahida said...

comelnya aiyan....anak emy pun comel...dua2 pun aku geram...

hepi beday aiyan...auntie nak kek sikit tu boleh?

Aine Ainun said...

Comeynya aiyan potong kek...

Smoga aiyan jadi anak bijak n soleh, amin,,,

Kakzakie said...

Betul Dana kita akan rasa sekejap je anak kita dah besar. Apa lagi Ayyanbaru setahun rasa macam baru beanr bersalin..

Happy birthday Ayyan. Moga terus diberi kesihatan yg terbaik auntie doakan selalu..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday aiyan. auntie doa aiyan membesar dengan sihat, jadik anak yang baik :)

ataicha said...

happy birthday aiyan... semoga jadi anak yang baik erk.. :p

inazamri said...

hepi bday ayyan.Jap je dah setahun kan.

Acik Erna said...

happy birthday ayyan..semoga ayyan sihat sejahtera sentiasandan menjadi anak yang solleh

lieyalatif said...

Alhamdulillah.... Setahun dah aiyan.... Xpe dana walau x mcm budak laun yg penting aiyan sihat.... Die cume lambat sikit je .. Dont worri laaa x lame lagi die dpt kejar kawan2 yg lain.....

LELAKI INI said...

hahaha
cumel giler!

mia izzati said...

hepi besday aiyan..kejap je kan dah setahun..beza aiyan ngan onyah sebulan je la ekk..hehe...sonok aiyan dapat belonnn

mamasuri said...

hapy besday aiyan..hehehe...hadiah tunggu aunty gaji yek...nak beli yg mahal2 skit...hehehe

nur anis said...

happy birthday aiyan...:)

Qhaifa Nur said...

meriahnya sungguh besday aiyan.....
moga aiyan jadi anak yang bijak, soleh.....

norhidana said...

K Wahida- heheheh kalu bby msti comel kn kak... kek dh abis lah aunty hehehe

Aine-potong kek tp mama yg btkan, amin2 tq

k Zakie- mmg pun kak, rasa nyer baru lg dana cuti pantang kt kg.... amin2 time ksh kak

Nurul Husna-mekasih dik...

Ataicha- amin, tq

k Inazamri- thanks kak ina... mmg kejap je masa berlalu

Acik Erna- amin2.... mekasih acik

norhidana said...

Lieya- aah beb, alhamdulillah... mekasih beb sbb sgt2 memahami n sentiasa menyokong

Lelaki Ini- sume cumel ke budak2 je cumel hehee

Mia Izzati- mekasih dik, onyah dh blum setahun yek dik...

Emy- heheheh malu tau aiyan

Nur Anis- mekasih Anis

k Qhaifa Nur- alhamdulillah, bt kecik2 je kak...

intan_blur said...

slm kak..
akk!! bfday aiyan bile.. 15/7??
wahhh..sehari selepas bfdy intan 14/7..happy bfday aiyan..smoga jd anak yg solleh n dgr cakp ibu n ayah tau..suatu hari nnt kite jumpe ye..

norhidana said...

Intan- bday aiyan 15 julai dik, oh bday awak 14hb yek... epy belated bday yek...
ada simpan no phone akak tak? apa2 msg yek...tingin betul akak jmpa kamu

Munnafendy said...

hepi bday aiyan....mkn byk2 sikit aiyan...mmg byk beza tu

Bitt (doubleIS) said...

sebab birthday boy nak mamam cake la mama...hehehe cute :)

peparidsign said...

Happy Besday Ayyan.. Kejap je kan dah setahun? Alhamdulillah, walau lambat tetap ada progress nya Dana. Kita doa yg terbaik untuknya. Yg penting kita buat yg terbaik and tak give up. Tu buat party tak jemput Humairah pun.. sob sob hehehe.. Tak tau awak ada blog gak hahaha.. teruk akak ko nih :P

Bila nak jumpa sesama ni dik oii

CheNamNam said...

Selamat hari ulang tahun sayang..!!

Moga membesar menjadi anak yang soleh dan anak yang hebat..dikurniakan kesihatan yang baik dan dijauhkan sebarang penyakit dan sentiasa berada dibawah lembayung kerahmatan Allah SWT selalu hendaknya..

congrat dan selamat juga untuk kamu dana kerna melahirkan Rayyan..be a great mother untuk ayan yer...*hug*

Che Rosliza Che mat said...

tak sabar ya alyan nak pegang kek hihihi...kecik jer alyan..

intan_blur said...

kak..ni no sye.. 0123591047
akk nnt miss call sye ye..akk bgtau.
"sye mama aiyan yg hot gitu.."
hahahahahha..
sye x de no akk..
thx kak..