teman2....

Thursday, July 12, 2012

photo diary... edisi Rayyan Izzan

as salam sume kwn2,

selamat hari kamis... arini opis aku ada audit 5S... bohsan betul lah... kire ni audit dalaman lah, org JUPEM gk yg bt bkn MPC tp still gk tensen... dhla atas meja aku nih mmg banyak fail... gasak lah... kalu nk meja kosong je jwbnyer tak bt keje lah kn

putu mayam... pertama kali aku mkn 

ini bdk suke kaco manik mama

tak tau apa motip dia masukkan kaki bwh sopa

rasa nk geget je bontot ngn molot dia tuh... 

kerabu mangga kt Johnys yg sedap banget

aksi aiyan yg sentiasa senyum bile di amik gambar

p/s: ahad ni 15 julai genap buah hati ku setahun... cpt nya masa berlalu

38 comments:

mamyharraz said...

sedapnya putu mayam :)
dah nak masuk setahun..lepas setahun nnt mesti rasa lg cepat masa berlalu..

mamasuri said...

hehehe..kerabu mangga johhnys mmg terbaek..tak pernah lak kte mengorder selama ni kan..rasa nak g makan lagi jer...

ala comel aiyan ko...sudah mula operasi tu abislah ko...budak ni sekejap je..kalau dah aim satu benda..mmg diorang aim sungguh..contohnyer bawah sofa ko tu..hehhe

tak sabar tunggu ahad ni..nak tgk aiyan tiup lilin..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kerabu mangga,
yum yum!!!!!

kakcik said...

Aiyan dah nak setahun ya?

Semoga terus membesar dengan sihat dan cergas serta cerdik. :)

Aine Ainun said...

Nak putu tu...sedapnya...;)
nak kerabu...
Oh pntang ttgk makanan...

aiyan nak stahun..
Pengalaamn indah tu dana, anak mmbesar depan mata...
Anugerah terindah...

inazamri said...

i like putu mayam.Semoga aiyan terus membesar sihat cerdas dan hensem..muahhhh

wahida said...

aku asal ada pasar mlm je wajib beli putu mayam...feveret kami anak beranak...

aiyan nak setahun dah yer...sekejap betul masa berlalu...

mama aryan said...

sedapnya kerabu mangga tu..

norhidana said...

Mamyharraz-cpt betul masa berlalu kn

Emy- betul3,lenkali kite try lg... heheh mak ngah nyer la skrg pnt, kejap2 dh sampai sana sini

k Leily- nyum2 sedap

kakcik Seroja- aah kak, cpt btl masa berjln...

Aine- hehehe sume nk mkn yek.... itulah cpt betul dh setahun, rasa baru lg

k Inazamri-dana prefer putu piring kot kak hehehe... insyallah aiyan terus membesar kak

k Wahida- heheheh bau gula melaka ngn kelapa yg jd sedap

Mama Aryan- mmg betul2 sedap...nyum2

Qhaifa Nur said...

putu ayam fev afnan, sedapnya...

tak lama lagi aiyan 1 tahun, besar sudah...

izan mama mia said...

putu mayam xpernah makan..kerabu mangga,...i amat tergoda..hihkhik..

napa eks..dia suka letak kaki bwh sofa...dah nak setahun yer...cpt jer kan

norhidana said...

k Qhaifa Nur-putu mayam la kak bkn putu ayam heheheh... cpat masa berlalu kan kak

Izan- akak pun baru 1st time mkn putu mym dik...
tak tau la apa motip dia letak kaki bwh sopa tu... tp comel je gaya nyer

Kakzakie said...

Keputusan ambil darah Ayyan macam mana dana? Kakak pulak yg risau. Tengok dia happy tu sukakan..

Dana tak pernah makan putu mayam ke? kakak dari kecik sampai sekarang rasanya dah beribu-ribu kali..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

3 hari lagi umur aiyan setahun, aiyan cepat besar ye, cepat sihat jugak :)

ct rahani said...

kerabu mangga tuh betul2 buat daku terliur tau.. nampak sedap..

sweetnya senyuman aiyan.. leh cair auntie tau.. ngeee.. :)

Bitt (doubleIS) said...

comel anak u...
pergghh kerabu mangga..yummehh
salam kenal :)

mia izzati said...

susahnye nak cari putu mayam kat sini..huhu dulu masa kecik2 bekpes ni je hehe

Zulfadly said...

putu mayam tu warna hijau, heheh, makanan time raya kala\o kat umah saya, makan dgn kari

norhidana said...

k Zakie- heheheh putu bambu, putu piring selalu mkn tp putu mayam tak penah hehehe... rasanyer keputusan drh aiyan ok, sbb nurse kt hkl tu takde call dana pun

Nurul Husna- aah dik, cpt betul masa berlalu kn... amin2

Ct Rahani- mmg sedap ct oi.... heheeh senyum bdk takde gg

Bitt- mekasih.... salam kenal jugak

Mia- hhehehe ni pun kebetulan ada org jual ngn moto...dpt lah merasa...

nur anis said...

johnys ada kerabu mangga ye..nampak sedap la...

Tihara said...

cute nya aiyan ske tu :)

norhidana said...

Nur Anis- ada2, kerabu betik ngn kerabu mangga... try dik

k Tihara- heheheh dia mg suke camtu... ada lg comei lg kak tp pyh nk amik gmbr

lieyalatif said...

aku dulu tak tau pun putu mayam dana...biase mkn putu piring jek...tapi tu laa putu piring ngan putu bambu jugak le dihati....heeheheheheh


aiyan tolong mama, mak teh ngan mak ngah mop umah lee...tu yg sampai bawah sopa die nak masuk tu ekekeekekek......nampaknye dana die dah start explore ni ko kene make sure lantai sentiase bersih...kalo tak siap leee die kutip masuk mulut kekeekekekeek....

wey!! lapo tau tgk kerabu mangga tu...kejam ngko!

Liza Razak said...

comelnyer aiyan..pandai posing depan camera yer

norhidana said...

Zulfadly- putu mym mkn ngn kari dik? msti sedap, akak penah pg umah kwn akak yg india, putu mym nyer kaler putih n mkn ngn kari...sedap

Lieya- aku selalu nmpak putu mym ni tp tak pnh mkn, ptu bambu ngn ptu piring mmg best kn...

heheheh... skrg ni mmg dia jd pengemop kt umahla heheheh... pantang lepa dh ilang dh... sian mak ngah pnt

Liza- hehehhe haruslah... mama,ngn makcik2 dia sume asik amik gambar dia je... itu dia teror posing

Bionic women said...

comelll lerrr ayyan ni..huhuhu..
mama, sangat terliur nengok kerabu mangga tu..huhu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

lama akak tak mkn putu mayam dana.... payah nak cari org jual.. dulu yg jual pun mamak yg bawk beskal ronda taman.. dah dok umah tinggi ni mana nak jumpa lagi da..

Karukord Jagau's said...

Eh ada ye putu mayam kaler ijau :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Comelnye.. Budak2 dia memang suka buat apa yg dia rasa suka. Sebab tu budak2 kene marah.sbb dia buat salah..teknik belajar utk budak2.. :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ehhh warna hijaula..ila mkn yg warna putih je

Che Rosliza Che mat said...

sedapnya putu mayam :)
dah nak masuk setahun..lepas setahun nnt mesti rasa lg cepat masa berlalu..kan..

nn lylyn said...

putu mayam ^^ dap dap dap

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Apa khabar? rayyan sihat??

Lama tak mejenguk ni... kerabu tu mmg my fav tau! sedapnyeeeee....ni nak kena cr kerabu & buat ni....hik3...

Rayyan yg comel auntie pun rs nak geget jugak! aummm... :)

Papa Mifz said...

15 Julai sama birthday dgn anak buah PM la...:)

happy birthday Aiyyan...semoga membesar dgn sihat yer...amin...

Dee said...

putu mayam tu first time u rasa? sedapkan..kt umah dee hari2 ada org jual..

ct rahani said...

hepi besday aiyan yg comel.. auntie doakan aiyan berjaya dunia akhirat.. diberikan kesihatan yg baik dan semoga menjadi anak yg soleh ye syg.. suka tgk pics last aiyan tuh.. sweet je senyum camtu tau..

peparidsign said...

best nya putu mayam tu kaler hijo.. akak tak suke sangat.. abang mail ko suke.. paberet.. ni sure dedekat opis ko kan?

Comel lah Ayyan.. suka senyum hehehe.. memuting ek dia?

CheNamNam said...

biar betul ko makan putu mayam baru pertama kali...ishhhh sabor jerlahhh...

ayan senyum comelll...!!pandai diyer org nak ambik gambar diyer senyum ehh...