teman2....

Thursday, July 19, 2012

Photo diary

as salam sume kwn2,

selamat hari khamis... lg 2hari lg sebelum sampai Ramadhan al mubarak... thn ni thn pertama aku dpt berpuasa penuh ngn edy, sbb masa thn pertama kami kawin, edy msh duk terenganu lg, so dpt berpose sama ujung minggu 2kali je sbulan, thn lps lak, masa pose tu aku pantang kt kg, jwbnyer thn ni lah baru dpt berpose sama2 insyallah... meh lyn gambar2 yg ada yek

ahak2 sile jgn mare, ni perut budak kenyang... mcm2 dia mkn

tak tau naper dia suke beno main kt tp sliding door tuh, tmpt port dia nk oot..

dpt hadiah kotak simpan menan...tp dia lak xcited nk msk situ

pot luck sebelum pose kt opis rabu nyer

pencuci mlt yg sedap

tempahan utk masa nih...


p/s: bile dh nk pose nih aku rasa seram lak... boleh tak aku siapkan tempahan baju org nih.... ada yg lum sampai lg nih aduhla

24 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gambar dalam kotak tu macam aiyan menang sukan olimpik je :)

nn lylyn said...

kenyang smpai kembung dh perut tu ^^

Munnafendy said...

ahahha hepinye aiyan..

akak, goodluck!

CheNamNam said...

ya Allah Ayan, kenyang sampai muncit perut tuhhh...hishhhhh..

Alhamdulliah berselera diyer makan..diyer dah setahun kann..cuba dana amalkan makan madu..suap sikit-sikit jer sekali sehari..

lieyalatif said...

amboi aiyan...perut cet2 hah...kenyang bona tuuu heheehehe.....

aku suke port nak ook die tu dana...pandai tol membawa diri eekkekeekekekeke....

wah...byk tu...insyaallah ko boleh punye...sure kejap jek tempahan tu ko settlekan.....

mamasuri said...

ohoo..dasyat tu perut aiyan..
ko lah ambik angle gambar dari atas..
mmg membuncit sgt2..
orang tgh hyper nak makan..ko kasi je lah...

alaaaaaaaa bestnya nasi lemak..
tak dpt join sama..sok sok sok

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Rayyan looks very smart! Perut kembung tu sangat sexy! suka marya tgk :))

Selamat menyiapkan tempahan ye dana... Wish you a happy blessed month of Ramadhan. Happy Ramadhan al Mubarak! :))

mama aryan said...

insyaAllah sempat siap tempahan tu,akak nih nak buat tempahan biskut raya lak..risau gak takut tak sempat

Acik Erna said...

insyaallah siap tu..dana buat je pelan2

nur anis said...

kenyang sangat nampak tu kak..huhu

insyaallah, siap punya..:)

Zulfadly said...

mata saya nampak nasi lemak tu jer, sedapnya nampak sambal tu

norhidana said...

Nurul Husna-heheheh ada gaya ek dik

Nn Lylyn- mmg pun, itu pun dia boleh ngangga lg mlt

Munnafendy- mmg hepi... mekasih dik

CNN- heheheh...mmg muncit mcm apa, insyallah nnti dana cube yek kak

norhidana said...

Lieya-hehehe itu psl lah prt dia tu,mmg itu port baik punya...

Emy- heheheh... anak sapa lahtu kan...td kan dh mkn ns lemak hehehe

Marya-w`salam Marya, tq..dia mmg seksi n seksa mama dia tgk, selamat berpuasa juga utk Marya n family

mama Aryan-hrp2nyer dpt siap dlm masa terdekat... mintak2 dana nih tabah tak cpt ngantuk

Acik Erna- insyallah acik

Nur Anis- itu pun dia msh lg nk mkn tu dik...insyallah,msti kene siapkan baju raya org tu dik

Zulfadly-heehheh... takpe awak kan rajin msk, msk sndiri la diik

Dee said...

mula2 tgk perut tu..ingatkan perut u sis..bila lak u pregnant..hahaha..

Che Rosliza Che mat said...

comel alyan duk dalam kotak tue hihihi sedapnya agar2 tue..

Fatin Mraz said...

bestnya si bolat selera mkn... tgk perut pun dah tahu byk masyuk tuh.. hihi

norhidana said...

k Dee- heheheh...

Che Rosliza- comel n geram tau, muat2 je kotak tu...

Fatin- alhamdulillah... mmg kuat mkn skrg nih... hrp2nyer dia brg akan cpt naik

Aine Ainun said...

heheee...
comey je Aiyan dok dalam bakul tu=))

Salam ramdhan Dana=))

wahida said...

mmg betul2 kenyang si ayyan tu nampaknya...hehe...

comel je dia lepak kat tepi sliding door tu...

Selamat menyambut kedatangan Ramadhan Al Mubarak dan selamat menjalani ibadah puasa yer...

izan mama mia said...

salam ramadhan...

lelamaisara said...

wah...perut aiyan...bukan main kenyang agi tu...mama bagi makan ape tu...mesti sedap tu yg sampai mcm tu perut tu..:)

intan_blur said...

aiyannn..!! perut boroi..byk mamam nih...
asal smpi tkeluar pintu tuuuu...hehehhee..comel buat muka mcm tuu

Bitt (double IS) said...

hehehe besar perut...selera dah dia makan...

Che Rosliza Che mat said...

Sorry lambat reply...dana pergi bahagian page element..tengok add a gadget bahagian bawah sekali...kat situ tukar background...tak pun remove jer..