Tuesday, November 1, 2011

tempahan di buka.....

as salam sume kwn2...

selamat masuk ke bulan baru, welcome november... cpt nyer masa berlalu yek... dh nk msk thn 2012 yek... aduhai...
ntry kali nih, nk buka semula tempahan utk jahit manik...setelah beberapa bulan menutup pintu utk menerima tempahan jahitan manik..
kepada kwn2 yg berminat,sebarang pertanyaan boleh la msg atau call aku kt no ni 0137890798, atau email di sini tulip_putihdana@yahoo.com juga chat di fb norhidana mohd miswan,





kwn2 meh kite bling2kan baju n tudung









p/s:  menerima baju,jubah,tudung utk di bling2kan...

15 comments:

  1. ye ye ye
    aku nak memanikkan baju batek aku
    nanti aku roger ko erkkk

    ReplyDelete
  2. zana- ye buleh2...no hal punye...roger2 je bile nk pos nnti ek..

    ReplyDelete
  3. wah...bisnes dah kencang semula..syabas..

    ReplyDelete
  4. en sahrom- hehehe blum kencang la en sahrom,baru nk mule balik sbb dh mule nk tambah2 duit poket...
    kot2 ada kwn2 en sahrom nk try manik kan baju blh la tlg iklankan saya ek

    ReplyDelete
  5. dana...

    ambil no hp k,ayu...
    0177914181

    sebab nak gak hantar pada kamu...

    ReplyDelete
  6. bisnes yang bagus, moga berjaya...

    ReplyDelete
  7. k ayu- ok2 udah di simpan no nya buk... ok kak...

    k qhaifa- insyallah kak

    ReplyDelete
  8. kalau baju saya dah siap nanti leh la saya hantar untuk di bling2kan hehe..good luck sis

    ReplyDelete
  9. kalau anak2 aku dah besar sikit nnt baru aku hantar kat ko yer...ni sekarang, si adik tu tgn dia duk gatal lagi nak tarik2 baju aku tu...adoi la...

    ReplyDelete
  10. awak nak saya iklan utk awak ke?? takde mslh..leh bg pic hasil manik yang telah awak siapkan..nnti sy buat entri khas utk tolong rakan2..

    pic tue hantar kt emel sy ya di sahromnasrudin@gmail.com

    ReplyDelete
  11. k amy- boleh kak... tentu boleh,bgtau je dana...tq kak

    k wahida- hehehhe...orite kak... no hal

    ReplyDelete
  12. en sahrom-tak menyusahkan ke?ish malu lah saya... tp nnti saya email kt en sahrom ek....

    kak marsha- heheheh dr minat jd part time kak...

    ReplyDelete
  13. wah kelas dana....dah le hasil tangan ko mmg cantik2 ..ye laa ko pun kreatif dana...mmg patut di komersel kan....sure dpt sambutan nie...

    nanti aku nak buat, aku roger2 ko yeak..

    ReplyDelete
  14. lieya- terkmbang jap idung aku nih.... takdela kretip sgt lieya oi,skit2 buleh la...
    ntahla lieya,ada lg ntah tak org nk antar baju kt aku nih...

    ye,kalu ko berminat blh je roger aku...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...