teman2....

Thursday, November 24, 2011

pau sedap + nasi kukus ayam percik

as salam sume kwn2,

korang sume dh lunch?lunch apa arini?or msk apa arini?hari nih nk cite psl makanan yg aku dh lama tak mkn, lama beno tak jamah pas bersalin aritu... hehehe
akhirnya dpt gk mkn nasi kukus ayam percik D`PAKU yg di jual kt setiawangsa..dia jual kt lori je tp mmg sedap...sgt mabeles... juga ada pau inti kelapa yg heaven sgt... dia bukan cam pau yg kt r&r tu tp yg fresh nyer... mmg sedap banget

amacam.... nasi dia bnyak+ayam percik dia pun besar gk

aku suke sgt ngn pau kelapa ngn kacang

ini dia model aku arini...model nasi kukus ayam percik

13 comments:

mamasuri said...

mintak izin cilok gambar yek...apalah...nampak kegemukan aku di bahagian atas...heeheh

norhidana said...

ahak2... mmg trserlah... tgk aku ok je...maintain je (sbb tu gambar takde kuar kt blog ngn kt fb) huhuhuhu

Qhaifa Nur said...

biasa makan nasi kukus ayam dara, ayam percik best ni..

lieyalatif said...

AKU PENAh dengar pasal nasi kukus d paku ni dana...mmg pemes kan dana.....

aku suke entry ko ni sebab ade emy haahahahah...dpt gak tgk emy membulat ngan jayanyer....korang ni laa mcm pas baten...lepas ko bersalin, tup2 si emy ni preggy...kem salam kat mak yong dedek tu yeak.....

norhidana said...

k qhaifa nur- hehehe mmg best kak.. gebus gitu ayam nyer

lieya- mmg pemes tp dia takde kedai jual kt lori je...
heheheh kalu ikut plan lieya,kami nk peknen sama2 tp tak dpt..last pas baten pun jd lah... huhuhu

Ibu Lala said...

Sedapnye pau...lama tak makan. Saya suka inti kaya.

Kakzakie said...

Model tu makan sampai terteleng...sah sedaplah sungguh. Tengok pun tahu:)

norhidana said...

ibu lala- pau ini mmg sedap... besar n gebu betul inti pun tak kedekut

k zakie- heheheh itulah dia kak, kwn saya tu mmg suke bt mcm2 aksi hehehe... tgk pun dh tau sdp ek

wahida said...

byknya nasik...boleh habis ke tu?

sahromnasrudin said...

itu model ke chef?? hehehehee

norhidana said...

k wahida- heheh nmpak cam banyak tp bile dh mkn tak hengat yg itu banyak heheeh,,...

en sahrom- hehehe itu model mkn2

محمد رازيق said...

model tu muka feel je.. hehe

Citarasa Rinduan said...

wah..............
entry makan2..

pitammmmmmm

selamat tahun baru dik..