teman2....

Friday, November 18, 2011

aku yang cuai

as salam sume kwn2,

maaf yek korang 2hari aku hilang, aku ada kursus 2hari nih, kursus kecemerlangan kerjaya n keluarga kt jupem... tak sempat nk bgtau korang, tp dh lega sgt aku dh ckup 7hari kursus setahun ...kalu tak hari2 bos aku tanya...

ni nk cite psl kecuaian aku... rabu ptg balik keje,aku singgah duk beli pisang goreng sblum sampai umah,pastu aku terus balik umah,bwk brg2 sume naik umah... pagi kamis time nk pg keje aku duk tercari2 dompet aku...cari dlm handbeg takde,dlm blik takde,kt ruang tamu xde,atas meja mkn xde,cuak la gak,try turun bwh gk lah tgk2 ada terletak cantik je kt atas seat kete penumpang... ish2... nsb lah tak kene curik..apa ke cuai sgt aku nih...


cantik terletak je dompet aku gini...

p/s: ni baru anak sorang dh lupeeeeeeeeeeeee je

4 comments:

Citarasa Rinduan said...

ya allah dana...

mujurlah tak kemana2.. dok atas kerusi comel2..
syukur...

lain kali hati2 dik

norhidana said...

k ayu- itulah dia kak..punyala cuai..nsb lah selamat je dia

Marsha~ said...

lorr.. nasib baik org tak nampak.. kalau tak harus keta kena pecah

norhidana said...

k marsha- itulah kak... nsb lah kete tuh tinted dia glp skit... klu tak mmg nngis tak berlagu lah