teman2....

Wednesday, November 23, 2011

si bolat ku nk belajar meniarap

as salam sume kwn2...

dh puas cite psl msk2 je kan, ari ni nk cite psl si bolat aku tuh... skrg ni baru nk belajar2 meniarap, walaupun cam lmbt skit kn baru nk belajar meniarap tp aku syukur sbb aiyan still ada perkembangan... pastu asal baringkan msti tak lama tu dh dgr dia nngis sbb dh meniarap tp tak pandai sgt nk angkat kepala,pandai lak dia nngis mintak tolong... pastu skrg nih adik2 aku rajin duduk kan dia,skit2 nak kite duduk kan dia... geram tul
tp bile tgk dia gelak2 heheheh geram je.... syukur anak aku tak meragam je mcm dulu...

ni lah gayanyer yek.....

ni gaya dia kene letak bantal peluk kt tepi

14 comments:

~ataicha~ said...

dana.. anak jangan ditolong bagi dia meniarap.. takut yang lain nanti lambat...

meniarap mmg best.. yang dah makin penat bila dah boleh merangkak dan lagi teruk bila boleh berjalan... tak terkejar kita nanti.. huuhuhu

norhidana said...

ataicha- heheheh dh tu kalu dia dh melelak tak blh nk baring balik tpaksa lah tolong...lgpun saya tak mo dia pnt sgt...sian kt dia...kang termengah2 dia napas... kalu anak saya sihat mcm anak2 lain saya tak kisah

sahromnasrudin said...

semoga si bolat terus maju dan berkembang dgn sihat ya :-)

Qhaifa Nur said...

step by step kita akan lihat perkembangan anak kita...tak sabor nak tunggu dia berjalan kan..

norhidana said...

en sahrom- ye amin...saya sgt tak sbr...

k qhaifa nur- aah kak,mmg tak sbr sgt... hari2 ada je benda baru yg dia bt

Alin's In D House said...

wah aiyan dah pandai meniarap! seronok sangat tgk perkembangan anak2. Anak Alin masa nak meniarap nie mmg kelakar sangat! masa tue bulan puasa 2009, tyme nak buka puasa, rajin meniarap. tapi biler dah penat menjerit2 suruh baringkan balik.... Biler dah baringkan meniarap balik. Mmg kecohlar masa bukak puasa tue.

Kakzakie said...

Kalau baru belajar meniarap memang tak boleh lama Dana... sebab dia belum pandai nak balikkan badan semula...Tapi biasa tak lama dia expert.hmm.... masa itu nak pakai pampers pun susah asyik nak meniarap saja...

Citarasa Rinduan said...

tahniah buat anak dana.. dah boleh menyiarap ya.....
tak apa dana..

kak doakan anak dana sihat selalu...
insyallah, bakal menjadi anak yang soleh.. kamu bersabar ya dik

norhidana said...

alin- itulah dik mmg mcm2 ragamnyer ek,walaupun mungkin aiyan lmbt skit tp akak ttp gmbira...

kak zakie- itulah kak,btl...baru baringkan kejap dia dh mengiring2 dh... pastu dh meniarap mule lah nngs

k ayu- ye kak,skit2 baru belajar2... ye time ksh ye kak...

lieyalatif said...

pandai aiyan!!! dah nak meniarap die yeak...takpe, lame2 okey tu .....

dana, aku suke tgk jari2 anak ko...panjang2 ko...cantik gituuu he he he.....

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...

adikkk.. jumpa adik kat sini.. ni pun setelah merayap2 blog kak madiha tadi bab onion ring,.. nampak nama adik terus klik.. tup tup adik yg ku kenal.. ehehehe.. :)

oooo aiyan dah mula nak meringankan badan la tu.. :) cepat2 meniarap, lepas tu merangkak, lepas tu jalan.. eheheheh

norhidana said...

lieya- itulah lieya,tak sbr nk tgk dia pndai meniarap betul2... hehehe panjang tp kalu gebu2 lg best heheheh

k jasnani- w`salam kak... heheheh dana mmg tak expose sgt blog nih kt fb pun takde... heheheh
itulah kak,wlaupun lmbt skit tp dana ttp syukur sbb aiyan ada peningkatan....

wahida said...

InsyaAllah, sikit hari lagi sure si bolat akan lebih expert meniarap..tak yah ditolong pun....
aku tak sabar nak tgk dia jln...nak tgk, ko boleh kejar dia tak...ekekekek...

norhidana said...

k wahida- heheheh ayak...musti blh kejar nyer kak...:P