teman2....

Sunday, November 20, 2011

makaroni cheese bakar ala dana

as salam sume kwn2,

selamat berhujung minggu,aku biasa lah time2 ujung minggu ni lah baru rajin nk msk2 kn,kalu hari keje tak sempat la nk msk beria2, kalu ada pun yg simple2 je...
kali nih tingin nk cube bt makaroni bakar, dek kerana tgk kt blog zana nordin lah nih... so,apa lg aku pun ngn semangat lah nk mencuba...walaupun aku tgk beria2 resepi dr zana juga dr org lain tp aku bt ikut versi aku heheheh...
nk kata jd tak leh jd sgt kot,tp adik2 aku ckp sedap...kire ok lah heheehhe

aku gune 2jenis keju parmesan ngn mozarela

hahahhhaa.... boleh la labu..nnti nk cube lg

p/s: td tak tau keju mana yg ptt letak lebih,skrg dh tau dh... heheh pasni nk cube lg n lg

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

dana..
kak kena tutup mata...
adusss.
laporlah.. dok diet nie

norhidana said...

k ayu- hehehhe jgn ttp mata kak,kang terslh kire duit masyuk heheheh...
sesekali kak takpe walaupun diet

lieyalatif said...

vaaa vaaaa mmg terbaik le dana....lapo aku dibuatnye...aku ade sepeket macaroni kat umah nie...tgk le ari ahad ni ke gi carefour cari barang, patu leh le buat .....terliur dah ni tgk ko punye nieh!

norhidana said...

lieya- heheheh aku dh lama dh tingin nk bt wei, lama2 dh tak blh thn aku cube gk... jnji ada rasa makaroni ngn cheese tu jd lah hehehe.... harus ko cube lieya,ko lg lah rajin msk

wahida said...

bila ada mozarela cheese mmg sedap weh....

Cho Zila said...

akak dah cuba buat sedap tapi cam cepat jemu kot.. tapi yang penting sedapkan....

ataicha said...

nampak sedap je... nak sket...

norhidana said...

k wahida- ya betul.... 10markah utk akak hehehhe

k chozila- dia mmg sdp mkn pns2 kn kak,sbb keju tuh meleleh lg...tp bile mkn ramai2 kejap je

ataicha- sdp2 nk buleh tunggu saya bt lg ek

sahromnasrudin said...

apa yg berkaitan dgn cheese semua sy suka huhuhuuhh..

Dee said...

nmpk sedapnya..petang2 sejuk2 lak tu..adeh...

norhidana said...

en sahrom- hehehe saya pun,walaupun jawa tp minat ngn makanan omputih ni heheheh

k dee- heheheh sesekali kak...kalu tak asik tgk kt blog org lain je makanan sdp2

Dalila Hamid said...

sedapnya... teringin pulak nak masak nnti..