teman2....

Thursday, June 16, 2011

set bersalin Arina dr Puteri rembulan

as salam kwn2...

dh lunch?aku udah knyang time2 ni mana blh tak mkn lgi kang mengamuk bdk tecik dlm ni hehehe
tgri td aku ngn Pn Emy ke Jusco AU, sambil cari brg lain aku menengok2 set bersalin...
ada lah 2-3 set yg tgk cam ok, mustika ratu, jamu mak dara n PR ni... mule2 nk amik jamu mak dara tp setelah tgk2 belek2 n dpt nasihat dr penasihat peribadi aku... aku pilih set Arina nih...

dlmnyer ada tungu herba, bengkung, akar rebus, cellulite control gel, pati ikan haruan, kacip fatimah pil, manjakani pil, spirulina pil n gegan pil... bnyak tul kn... mcm la blh ku telan sume heheh

yo yo oo gitu...


p/s: ubat2 mcm pilis,bedak sejuk aku suh mak aku tempah kt bidan kg je... nyeh2

8 comments:

sahromnasrudin said...

sekarang nie semua dh ada di apsaran..tak yah risau kan

norhidana said...

en sahrom- aah sume dh ada... cume duit je ngn nk kene cari kn

Ciklinn said...

wah bersiap sedia yer mama.... bagus2..sila berpantang dgn betul2 dan nekad..... hehhehe... dik dah scan kan... baby boy ka... akak tgok membolat ja hujung perut tu....n ado pinggang ko ha... betul tak boy?

norhidana said...

ciklinn- heheheh tkt tak sempat beli kang kak, pastu mmg bli skit2... bile brg bby dh setel baru beli utk mama nyer... heheheh aah dh scan dulu doc ckp boy... hehehhe teror akak

Kakzakie said...

Lama dah kakak tinggalkan ini semua Dana. Kakak dulu guna Amway dan dan macam Dana kakak juga still mixed dgn bidan kg punya pilis, param dan jamu traditional. Tapi guna selepas baby dah betul-betul sihat bimbang kena sakit kuning.

p/s: tak sabar nak tengok baby

norhidana said...

k zakie- amway dulu tekenal kan kak, abah dana dulu join gk jual brg2 amway ni... itulah mak dh tanya gk nk suh bidan kg tu bt apa je, sbb mmg booking dia utk urut sekali...

dana pun tak sbr ni kak... debar apa seram sume ada nih

NM02 said...

tak pernah tau ada set bersalin ni. yg tau nona rogay jek.. betul ke kawe eja tu nok?

norhidana said...

k nieza- set ni kire baru gk lah kak... NR tu btl dh tu akak eja... saja nk try yg ni kata budak tu ni jamunyer tak pns sgt...