teman2....

Sunday, June 12, 2011

kenduri di pengkalan ranggon

as salam sume kwn2

selamat kembali dr kg, selamat pulang bekerja pas cuti..tp aku baru lak nk bercuti..
dr jumaat aritu aku balik kg en edy kt kerteh tganu..abg ipar kawin

jumaat pagi2 dh gerak dr kl jln mmg clear sgt sbb kete blh kire je baper bijik kt jln heheh
dlm tgri dh sampai dh kerteh cpt je dlm 4jam sampai dh...majlis sabtu.. mmg meriah la ngn msk2nyer
cume mmg la tak sama ngn rewang2 mcm kt johor tp ttp meriah..
gambar tak banyak amik sbb aku agak mls, so lyn jelah beberapa gambara yg ada ek

kt ranggon ni selalu gune daging kerbau

aktivi memotong daging beramai2

ini lah gayanyer msk daging gulai kawah...

msk nasi pun kt kwh jugak

sbb pantin laki takde pelamin blik pantin je yg lawo tp pantin takde
ibu mertuaku yg setia menanti kunjungan

p/s: gambar pantin takde sbb ada masalah teknikal skit huhuhu

10 comments:

en_me said...

mak pantin ade kanns.. ehehe

sahromnasrudin said...

camne pic awak leh buat besor cenggitu..saya buat tak jadi pun..virus kot huhuhuhhhh

norhidana said...

en me- hehehe itulah mak pantin jelah blh letak gambar... nk amik gambar sndiri pun lupe en me... alahai

norhidana said...

en sahrom- heheheh masa add gambar tu kan blh tukar gmbr tu dr small,medium,large,xlarge... hehehe
musti buleh nyer

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sedapnyer gulai kawah....

norhidana said...

k madiha- kt tganu biasa lah kn kak....
dana yg tak penah mkn daging kerbau pun suke...
kawin org tganu baru kenal gulai kwh ni sedap nyeh2

Amy Syaquena said...

mak ai sodapnya la..terliur dah ha den kek sini huhuhu`

norhidana said...

amy syaquena- heheheh bab gulai kawah tu mmg sedap, akak yg tak pnh try pun blh jth cinta...

NM02 said...

seronok wo masak reramai mcm ni. teringat plak rewang masa kawen kami dulu. blah lelaki lah, blah kami katering aje.

norhidana said...

k nieza- ya betul kak... kt kg mak mertua ni pun msh ada tolong menolong gini... cume tak seramai cam rewang kalu kt johor tu