teman2....

Wednesday, June 1, 2011

roti boom+kari telur

as salam sume kwn2

ni bukan la menu bfast pg td yek tp minum ptg smlm... skrg nih sejak dh jd mak yong balik keje msti kene ada minum2 ptg, kalu tak msk angin tak tido lah jwb nyer... ngada2 sungguh kan
nk cite psl roti boom segera yg ada jual kt cafe ofis aku nih, aku ngn pn emy duk aim je... hehehe
sambil dlm otak dh fkr2 nk bt cicah apa, nk msk bile... heheheh
aku ngn xcitednyer trus tpikir n cicah ngn kari telur... nyum2
balik keje terus bersungguh2 msk kari telur... dlm kul6 dpt lah minum ptg ngn bestnyer

blh thn gk lah rasanyer... kalu mls blh la beli lg


p/s: pn emy sile jgn jeles ye... heheheh

12 comments:

sahromnasrudin said...

roti boom nie kalau makan mcm tue pun dah sedap kan huhuhuhuhhh

mamasuri said...

xjeles pun..malam karang aku lak buat..hehehe

norhidana said...

en sahrom- ya betul... sbb sambil2 goreng tu pun blh abis sebijik...

norhidana said...

emy- hehehhehe jgn ko lupe lg nk bwk balik ptg kang ek

Bunga said...

adeii.. terliur tengok roti canai.. dah lama x makan roti canai kedai.. asik beli yang beku jer,, rasa kureng sedap...
baru 1st time tahu ada kari telur... ingatkan kari ayam dengan kari daging je ada.... :)

norhidana said...

bunga- heheheh itu pun kire segera gk roti canai nih cume dia fresh skit dr yg frozen tu hehehe... kari telur tuh mak akak yg suke bt, senang n ringkas heheh (menu org mls)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..


salam ziarah di pagi khamis...

NM02 said...

suker makan roti boom pada bulan posa...

norhidana said...

en sahrom- waalaikumussalam... tq sudi ziarah pagi2 ni...

norhidana said...

k nieza- heheheh bulan lain tak suke ek kak? dana skrg nih sume blh heheheh

Kakzakie said...

Kalau dapat buat lunch pun dah bagus. Sedap tu... kakak suka.

norhidana said...

k zakie- heheh mmg best kak bt lunch tp tkt kang mcm tak kenyang gitu hehehe...