teman2....

Tuesday, October 4, 2016

Jumpa blogger ngetop

as salam semua kwn2,

salam selasa... 
terasa2 arini mcm ari isnin lak... gitu lah jd bila isnin cuti kan

Citenya jumaat mlm sabtu aritu lah, gi jenguk kedai mkn kwn nih... ala blogger ngetop tuh


Laypark corner @samudera
Belakang Giant Bt Caves
Depan Perodua.... 

Saja tingin nk try mkn kt situ, bila dok tgk ada kwn2 yg dh pegi kite pun rasa nk try lah... 

Puas hati bila dh cuba, dpt jumpa lak tokey yg bizi masak hehehhe... 
nnti blh ulang dtg lg, kali nih nk try cikencop pulak

moga trs maju jaya bt akak kite nih, lps ni tingin nk try kt Cik Jun Kitchen lak


masa ni kami baru sampai tgh tgk menu... nmpak bizi kan tokey ituw

spageti cabonara aku mmg sedap, kene ngn tekak aku... ns lemak pun ok... best

tokey pun luangkan masa borak2 ngn gambo2 sekali

betapa bizinya tokey nih

masa nih dh nk balik... saja amik jgk gambo org yg bizi kt belakang nih

p/s: gara2 maktek skrg aku pun terikut2 layan drama korea `Jewel in the Palace` yg di tayang semula kt astro... katek kata drama tu masa dia sekolah dulu dia penah tgk sbb katanya mak suke tgk drama tuh... drama tu release thn 2003- 2004 skrg ni tgk aku lak rasa best... siap rakam siap2 ada masa lapang baru layan

15 comments:

ohpanduan panduan said...

Seronok jalan makan-makan sambil jumpa kawan-kawan.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Best dapat jumpa rakan blogger. Boleh makan-makan lagi tu.

Jobdirumah Buat Duit said...

Sedapnya.Boleh nak pergi cuba juga macam tu.

Ahmad Hasif said...

Ooo di batu caves.. boleh cuba ni kalau ada lalu disna insyallah.. :)

Qhaifa Nur said...

Dekat dgn umah mak kak Nur dana...
Ada rezeki nk singgah juga la...

aryan azra said...

seronok jalan2,makan2 jumpa kawan blogger lagi tu haa.
ehhh akak pun suka la citer korea tu, memang layang dulu-dulu tau, masa tu bujang bolehlah nak layan

Kakzakie Purvit said...

Alhamdulillah... bagus kena support kawan kita tu Dana
Nampak boleh maju kalau masakannya sedap.

wahida said...

aku jugak yang tak singgah2 lagi kedai mek jah ni dana oiii...
maklumlah, i kan bini PM, laki i tu memanjang bz...hahahaha...

Sue Bee said...

Part paling best, bila dah jenjalan, kita gi serbu gerai makan..

Azian Elias said...

adehhh...
jauhnya nak ke Bt Cave tu ye.

kalau dekat sure akak jejak dah.
carbonara is my favorite too.

MisDiarios said...

lahhh dekat je batu cave ni hihi leh p ni :D

Warisan Petani said...

Bolehlah sokong rakan2 blogger berniaga.

Norhayati Mohd Isa said...

Wah rakan blogger..
Taukeh restoran ye dana ...
Bestnya dpt mkn hasil blogger yg sedap tu..

Mimi Azirah said...

Wah bestnye kak...dpt jmp blogger lagi

hainom OKje said...

Support kengkawan punya bisned ye Dana....
Food truck yeh Dana?