teman2....

Friday, October 21, 2016

me with or without spec

as salam semua kwn2,

salam jumaat semua

kalu kira tahun nih, dh 9 tahun aku pakai spec secara konsistent, kalu ikutkan dulu, aku pakai spec nih time balik keje nk bwk kete ngn time nk tgk tv je... tp lama2 selalu migrain n makin kabur pandangan jd aku terpaksalah konsistent pakai spek sampai skrg nih.

aku ni mata je beso tp tak reti pakai contact lense, penah pakai time kawin je, tu pun mak andam yg pakaikan huhuhu... sadis kan

Bila dh lama sgt pakai spek, bila tak pakai mata nampak lain, bak kata maktek mata aku mcm ikan emas huhuhu... 
nk bt camne kan, kwn2 aku yg pakai spek pn mengalami situasi sama kot... 


nampak pelik mata aku bila takde spek... dh terlalu lama sgt pakai kot mmg gini lah jd nya

p/s: makyan dh mule cuti sem, katanya arini nk dtg umah  sebelum balik kg, msti aiyan suke makyan ada kt umah

15 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Comel akak tengok dana tak pakai spek tu :)

Inani Hazwani said...

Lain sangaat ni. Heheheh :D

Amy Hilmirda Daud said...

berbezalah pakai dengan tak pakai.

Husna Rahman said...

sama comel je pakai ngan xpakai..tp bese la kan mata org pakai spec ni cantik..kikikiki

Warisan Petani said...

Nak pujilah
Cantiiiik............ cermin matanya.

MisDiarios said...

Kak hidana memang dh comel. Pkai spek ke tidak tetap comel =D

MisDiarios said...

Kak hidana memang dh comel. Pkai spek ke tidak tetap comel =D

Adam said...

Ada sepek cantik. Takde spek lawar.
Untung hubby dpt u.

From: http://biarlembuyangjadilembu.blogspit.my

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bila dah lama pakai spek. Mata boleh nampak lain macam bila buka kan.

Jobdirumah Buat Duit said...

Nampk lain pula bila tak ada spek.

Atie Yusof said...

yang penting tetap nampak gojes keduanya2 tu.. hihi.. tapi kawan pun mcm tu lah.. bila tak pkai spec ada sedikit beza.. kan...

hainom OKje said...

Ha a memang ada beza ..... Org yg dah biasa pakai spek bila bukak memnag nampak lain...Tapi akak tengok Dana tak delah beza sangat pun....

wahida said...

la...ko baru pakai spek 9 tahun ye dana...aku ni sejak dari darjah 6 dah pakai spek nok..tu yang power spek pun teball...

anyway, dua2 style pun cantik nok!

cheq da said...

Cheq da pun sama..kalu xpakai spek..confirm jatuh longkang..pernah sekali jea pakai lens masa kawin..tu pun member tlg pakaikan..

raihanah said...

comel je dua2 pun