teman2....

Thursday, October 27, 2016

Mis Claire jd pilihan


as salam semua kwn2,

salam khamis yg kwn2... 

arini takde segmen PD, takdok gambo hehehhe... nk wat camne, hp makin uzur, gambo asik tak cun je... kalau ada pun gambo selfie sbb anto kt dlm grup je hhehehhe 

Skrg aku prefer beli baju siap je utk tambah koleksi pg keje, aku suke beli baju di Mis Claire secara online. jenama pakaian utk yg saiz mcm aku ni lah hehehhee 

Baju raya dh 2 tahun aku beli siap je, senang... ikut ko nk pesen camne... jnji tak menjolok mata udah

Smlm dia baru kuarkan design baru, alahai cun nya... 2 design nih jd pilihan aku, tak sabar nk tunggu sampai

Design dia ada mcm2 utk saiz yg comei mcm aku, harga pun bg aku sgt berpatutan


Sangat jarang aku ada baju putih... nk try yg nih... 

yg ni pun memikat hati... boleh pakai utk casual n utk pi keje... pakai ngn kain hitam dh sesuai utk pi keje

17 comments:

Kakzakie Purvit said...

Cardigan putih tu cantiklah Dana.
Beli ajelah janji mampu:)

Inani Hazwani said...

Yang putih tu cantikk !

Atie Yusof said...

memang cantik lah design tu kak..menarik..

Umie Adli said...

hahaha.baju hitam tu sepasanglah kita.lea baru order semalam

Mommy Cici said...

cantik design cardigan putih tu. tak semak.

kita pun jarang ada baju putih kak. seluar ada tapi seram nak pakai. hahaha tau tau je comot sana sini

Mommy Cici said...

btw kita tag akak pencarian bloglist ye.

:D

Sue Bee said...

Cantik tu. SB pasang angan2 ja tengok dressing mcm ni , sbb kalau pakai kompom tenggelam, tak nampak siapa pakai daaa..

admirenaa said...

lawa

Warisan Petani said...

Ni macam iklan aje.
Tengok baju, tertengok modelnye sekali.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Semuanya nampak cantik. Memang sesuai untuk yang suka shopping online.

Jobdirumah Buat Duit said...

Bila orang perempauntengok ni mesti ada yang berkenan.

norhidana miswan said...

k Zakie- heheheh itulah tak sabar nk pakai pg keje

Inani- yg itam tak cantik ke heheheh

Atie- itulah, yg comei gebu cam akka pun nk bergaya2 gk

Umie Adli- nnti kite tayang kt sini yek lea...

MommyCici-itu yg try beli selai camne rasa bila pakai heheh... ye ye nnti akak bt yek

k Sue Bee- hehehe yelah SB kecil molek ni utk org bdn montel2

Admirenaa- tq

WP- hehehhe bkn iklan, takpe nnti tuan blog pakai bila dh dpt ye

Norhayati Mohd Isa said...

Dua-dua cantik dana..
Akak suka juga sebab simple tapi menarik hati.. :)

ros_reeza said...

Kak.. ambil yang putih tu. Cantik! Ros dah jarang beli baju online. Asyik tak kena je saiz bila beli. Hihi.

aryan azra said...

cantiknya dua2 tu dana..akak punsekarang suka beli baju siap je senang

hainom OKje said...

Hakak ni mmg tak pernah beli online Dana.... tak reti dan malas nak biasakan.... Tapi mmg cantik pun. Hakak pun tak de style tu Dana. Tapi bila pikir sekali lagi. Baju dah banyak. Ikut nafsu mmg tak pernah puas kan

TukangKebun said...

Putih tu cantik...