teman2....

Wednesday, May 25, 2016

ww harimau berwarna warni

as salam semua kwn2,

salam rabu

korang semua tahu kan, aiyan suke mewarna, suke melukis....
n aku tak kisah kalu baru beli buku lukisan tp dh penuh ngn lukisan dia
takpe... mama suke sbb mama tahu aiyan tgh mengasah bakat hhehhehehe

sebelum nih takde lah dia color warna warni gini.... tp biarlah
bila mama kata, harimau kn warna hitam kuning dia kata takla, harimau warna warni

p/s: alhamdulillah, lega rasanya bila dh transfer duit belanja bt family kt kampung, blh la abah bt tambah2 utk belanja puasa nnti

13 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kena bawa pergi Zoo ni Dana:)
Kakak ingat lagi dulu anak sulung kakak kaler ayam warna purple
Ada simpan lagi dlm setor. Kelakar adik-beradik semua ketawa bila tengok balik.

Atie Yusof said...

pandai dah aiyan colour ye kak... warna-warni nampak tu...
si abg pae kadang dah boring colour2 ni.. hehe..
Alhamdulillah bila dah transfer duit buat ayah tu..lega kan..

aryan azra said...

ok lah aiyan,harimau warna warni..hehehe cantik juga tu

hainom OKje said...

Betullah tu Dana....dia tgh mengasah bakat tu, biarkan ajelah janji dia happy hihi...

norhidana miswan said...

k Zakie- tak penah lg bwk ke zoo sedangkan zoo dkt sgt ngn umah kak

Atie- hehehe... abg pae dh beso... dh mls nk color2

k Aryan Azra- mcm pelangi katanya

k Hainom- tulah, skrg mmg tgh pesen apa2 color warna warni gtu

Mommy Cici said...

cantiknya harimau warna warni. hehhee. btw new followers here . salam kenal

Norhayati Mohd Isa said...

Inovasi tu dana...
Cipta utk harimau berwarna warni hihihi..
Kreativiti ayan ni..

Inani Hazwani said...

Hihi, suka dia mewarna :)

Attiey said...

dia suka warna ceria tu..comel

Ain Cho'in said...

Tak pe kak, permulaan bagi je dia colour pape warna pown..Hehe! lama-lama mesti cantik dia colour.. ;) Clever boy aiyan..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Pandai dah mewarna tu. Kreatif. Nanti ajak mama pergi zoo pula tengok harimau. Aummm..

Jobdirumah Buat Duit said...

Lama-lama nanti cantiklah harimau tu. Makin pandai anak akak.

Atie Yusof said...

Salam Jumaat kak...:)