teman2....

Monday, May 30, 2016

spek baru mama

as salam semua kwn2,

salam isnin....
bt kwn2 yg bercuti, seronoknya... selamat bercuti yek
kl pagi nih lenggang je, sekolah cuti, ramai ibu bapa yg msti cuti jgk balik kg kan
opis aku pun sunyi je sbb ramai yg cuti

kan aritu aku cite nk tukar spek baru...
dah 2 tahun raya ngn spek sama, jd tahun nih kene tukar hahahha....
saja biar nampak lain, kalu tak sama je tiap tahun mcmtu hehehhehe
aku tak reti pakai contact lense jd nya aku suka tukar2 spek...

dari tahun 2007 sampai sekarang paling latest tuh... apasal nmpak makin bolat hahahhaha

p/s: hrp thn nih time puasa jln tak la jem sgt... almaklum sebelum ni aiyan taska dkt opis mama skrg jauh skit... klu jem mmg nngis lah



15 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kira ini cerminmata nak sambut rayalah ye Dana:)

aryan azra said...

wah dah dapat cermin mata raya lah ni ye..comey2

akak tak buat2 pun cermin mata,doklah pakai yang tadek sebelah kaki dan retak sebelah tu hahaha, malas betul nak buat baru

Qhaifa Nur said...

nampak lain raya thn ni dana...
janji selesa bila dipakai...

Mazlan Othman said...

Spek boleh mengubah identiti kita.
Yang penting selesa dipakai.

Mommy Cici said...

spek raya ye. hehehe

Norhayati Mohd Isa said...

Akak suka pulak tengok spek pic no 4 tu Dana..
Sweet dan ayu jer wajah dana dengan spek tu :)

anyss said...

Assalamualaikum,
ambo pun kena tukar spek dah ni...asyik dok pening je. Bila ada rabun jauh & dekat huhuhuhuhu siksa wehhh

Nak buat LASIK masih belum mampu, oh kita menabung serial samah utk buat lasik

Inani Hazwani said...

Wahh spek mata baru :)

norhidana miswan said...

k Zakie- spek mata bt muke lain utk raya hahhaha

k Aryan Azra- tak pakai spek tak blh drive kak... pyh

k Qhaifa Nur- mcm lain tp orgnya ttp sama beso hhahahha

Mazlan- betul3 tuh

Mommy cici- blum puasa dh pakai dh

k Norhayati- hehehehe itu dh 2 thn pakai, biar pakai kt umah je kak

Anyss- wsalam... itulah tingin gk bt lasik tp biar dulu lah tukar2 spek best jgk

Inani- hehehe... sesekali tukar stail muke

UmmuAidan-Arissa said...

nampak makin mudalah dana ngan spek baru tuh...heheh

iryanty ismail said...

cun :-)

Husna Rahman said...

cantik..spec pun style..hehe..

Afif Rayyan said...

Lawa spek.. mohon pinjam.. ahaha

ros_reeza said...

Cantik spec baru. Tapi Ros suka lak pic kedua tu.

Cikna said...

Cikna pun dh lama xtukar spec ritu dh riki2 tp xsmpt Nk cek mata nk kejar masa, cikna lbh suka yg fisrt...;-)