teman2....

Friday, May 13, 2016

LIrik lagu `SUDAH KU TAHU` BY PROJEctor band

as salam semua kwn2,

salam jumaat... 
selamat bercuti bt kwn2 yg ujung minggu bermula hari ini..

Jarang2 sgt aku tunjuk sisi jiwang karat kt sini... 
saja nk kongsi ngn korang lagu yg tgh hit skrg nih... 
n aku tgh layan jiwang karat ngn lagu nih... hahahhaha 
teruk betul bila sesekali aku layan jiwang karat nih


Dgrnya lagu nih adalah kisah benar pemain bassnya yang putus cinta kerana di curangi kekasihnya
Lirik Lagu - Sudah Ku Tahu

Seringkali aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagiku
bediriku menunggu cintamu
mengapa masih adamu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan wooo !!!

C/O Sayang !! 
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar
Sayang !!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku SELAMANYA ...

16 comments:

tenku butang said...

lagu ni top giler lepas Khai bahar tu buat kat smule kan

norhidana miswan said...

Tenku Butang- akak selalu dgr kt sinar fh n terpikir2 sapa yg nyanyi nih... mcm 2 org yg nyanyi... pastu jumpa kt fb yg katun nyer video tuh... trs tangkap cintan

Kakzakie Purvit said...

Alahai Dana kakak ni bukan ikut pun perkembangan lagu
Tak tahu pun ada lagu top ke hit ke.
Anak kakak pulak suka lagu inggeris tu yg kakak jadi tak tahu

Nafira usof said...

Kak.. gigih i search kat youtube tau.
nak tau lagu nye camner. hahahahaha

Husna Rahman said...

salam jumaat berkah
huhu...jarang layan lagu melayu..tp biasa dgr adk duk nyanyi..

norhidana miswan said...

k Zakie- hehehe...lagu2 jiwang karat omputih pun ada tp jaman2 dulu nyer kak

Nafira- amcam jiwang tak lagu tuh heheh...sadis kan

Husna- hehehe akak lagu omputih layan melayu pun layan... jnji blh bt halwa telinga

Siqah Hussin said...

Lagu ni best!! Part chorus tue menjerit nak menunjukkan hati yang luka agaknya. Tapi bestlahhh!

Inani Hazwani said...

Best lagu ni, suka dengar

Nooriah Abdullah said...

Akak pun tk reti lah lagu2 ni dana
Biasalah budak ni suka lgu omputih
Tpi nk buat cemana kalau zaman muda belia dulu mmg tk lekang radio dri telinga siap masuk koir lgi haha

NEKCIK said...

Sunnguh aku tak tahu!!!
Ha..ha..orang lamo

NEKCIK said...

Sunnguh aku tak tahu!!!
Ha..ha..orang lamo

Afif Rayyan said...

Nielah lagu yang saya karok tiap2 pagi.. ehehe

TukangKebun said...

Out of curiosity, dah terikut-ikut Dana ni.
Banyak kali dah pergi dengar kat YouTube hehehe....lama juga tak layan lagu jiwang gini....
pergh layan bila dia irama part Sayang tu.

aryan azra said...

akak pun tak tahu dana, band ni pun akak tak kenal hahaha...dah nampak kilauan emas akak ni ha, pada hal akak dengar je sinar fm tu, tapi taktau lagu apapun yg dimainkan adehh

hainom OKje said...

La ingatkan ada video dia Dana...nak jugak dengar lagu dia macamana...
Ni kalau zaman anak dara mmg layan habis ni....nak nak lagi tgh putus...Mmg pergh lew

norhidana miswan said...

Siqah- betul tuh, mule2 ingat lagu nasyid ke atau 2 org yg nyanyi

Inani- feeling2 kalu dgr lagu nih nani

k Noor- hehehe tp tak tau sampai ke brunei ke tak lagu nih kak

Nekcik- hahaha apa slhnya org lamo lyn lagu jiwang nekcik

Afif- amboih kaki karok yek

TUkang Kebun- sedap kan kak... feling2 tau

k Aryan- akak kene menghayatianya heheheh

k Hainom- video sila layan di youtube hehehhe...