teman2....

Tuesday, May 24, 2016

awek

as salam semua kwn2,

salam selasa
maaf ntry kuar lwt ptg hehehhe

aiyan takde ramai kwn2, kt umah ni tak penah lak bg aiyan main2 kt paking or kt bawah tu ngn bdk2 kt apartment sini.
bkn takmo dia berkwn2 tp tak berani lpskan dia tanpa pengawasan
Tp kadang2 bila ada kwn2 dtg umah mmg dia suke lah

Kwn memanik ku dtg umah nk anto kimci... ada anak sebaya aiyan
suke lah mereka.... main mewarna sama2
main lego sama2
melukis sama2... 


Humairah nama awek tuh

p/s: tak tau nk beli spek pesen camne agaknya yek... tukar spek sama mcm tukar style hehehhe...

15 comments:

Atie Yusof said...

suka aiyan ada kawan ye kak..nampak seronok je dia..hehe..
samalah Pae tu ..takde sgt kawan.. :)

Acik Erna said...

Seronok aiyan dpt awek teman bermain sama2

Qhaifa Nur said...

perlu ada org awasi dana...
seronok aiyan ada awek ya...ada geng bole main sma2

Amy Hilmirda Daud said...

amboii ada awek... hehehe. Sronok sangat nampaknya .

Nooriah Abdullah said...

mesti happy Aiyan dpt kawan kan dana
serasi tu nampak nya kan

Kakcik Nur said...

Seronok Aiyan bila ada kawan... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok Aiyan ada kawan. Boleh main bersama-sama.

Jobdirumah Buat Duit said...

Aiyan dah ada aweks tu. Seronok dia ada kawan.

OhPanduan said...

Memang seronok Aiyan gayanya bila ada kawan boleh main bersama-sama.

lieyalatif said...

betul dana...kalo aku pun tka bagi sewenang2 lepas main kat bawah tanpa pengawasan...kite kene pantau..skrang ni mcm2 laa kes....takut....

aryan azra said...

suka aiyan dapat main2 dengan awek ye...akak pun sama dana takut nak lepaskan anak2 tanpa pengawasan, risau

hainom OKje said...

Comel budaknya tu....apa lagi Dana....booking terus jadi menantu! Sama sama Tokey Manik nampaknya tu, mmg dah sajak sangat dah tu hahaha....

Mommy Cici said...

I pun tak bagi anak anak main kat luar, risau lah. mana tau dia pepandai naik lift ke , main kat tangga ke. bahaya

aizamia3 said...

Memang rasa kesian tapi dalam keadaan dak Aiyan macam tu dalam rumah lebih selamat rasanya Dana. Tak pun mai datang umah akak.. hehehe.. ;)

TukangKebun said...

Heroes kami pun kalau ada awek datang rumah dapat main bersama pun cukup gembira.