teman2....

Tuesday, May 17, 2016

Angry Birds

as salam semua kwn2,

salam selasa.... 
ptt bt WT arini... tak tau nk bebel apa hahahha

Skrg nih tgh tayang filem angry birs tuh kan , kt Mcd pun ada dpt menan angry birds... suke lah si aiyan
bt masa nih dpt dh belikan 3 jns menan.... layan kan jelah sesekali kan

muke hepi papa bwk balik menan kt dia, nugget ngn fries tu dia tak mkn pun

p/s: aku anti betul kalau jumpa org yg pagi2 kt kedai mkn merokok, dh tau ada budak kecik pun bt dek je merokok even bdk tu dh batuk2... buang kejap lah ego rokok tuh n fikir kan lah psl org lain... benci

9 comments:

Kakzakie Purvit said...

McD suka buat macam ini kan. Sekarang musim angry bird.
Kakak ingat dulu masa anak kakak kecik hello kitty siap semua versi kakak beli dan kumpul.

Atie Yusof said...

suka dia dpt mainan tu ye sis.. hihi comell jer bila dpt kumpul pelbagai jenis..
klu bab rokok ni memang pantang..
fikirlah pasal org lain yg menghidu asap tu.. huhu

Norhayati Mohd Isa said...

Sebenarnya menan tu idaman hati aiyan ..
Tak dipedulinya nugget dan kentang tu ye Dana..
Penyudahnya mamanya yg ngap jer :)

norhidana miswan said...

k Zakie- masa yg hello kitty tu dana pun kumpul kak

Atie- tulah., suke sbb dia sellau main game angrybird tuh

k Norhayati- hehehe... menan je dia nampak nuget tu pun dana paksa je mkn... klu tak main je tkamo mkn

Nooriah Abdullah said...

anak-anak dan mainan tak boleh di pisahkan
sama jugak cucu kaknoor
tapi wlaupun kecik dah pandai pilih mainan
kalau bagi mainan yg dia tak suka mmg alamat kat tepi lah tu

Qhaifa Nur said...

itupun yg bdk2 tunggu dana...patung angry bird
bertambah lg koleksi menan aiyan laaa

hainom OKje said...

Mak dah tengok dah cite Angry Bird tu Dana....tp dlm panggung mak tidolah sebab ngantuk hihi.... Anak anak kata sedap. Bawaklah Ayyan tengok mesti dia suka

Raihanah Ahmad said...

perokok ni buat dek je biasanya

Mommy Cici said...

haah sama. I pun benci. asap tu lagi nk bagi bekepul kepul. bukan je budak dorang patut hormat kat orang yang tak smoke. kita yg dah tua ni pun terbatuk dengan asap rokok. haih